trip atmanın, sessiz kalmanın ya da çok konuşmanın bile kadınlara özel olduğunu düşünen kadın beyanı. bir erkek tepkisini nasıl dile getirebilir başka aklım almıyor.

ilişkide her kavgada kadın mı haklı olmak zorunda bir de? erkek ilişkinin neresinde oluyor o zaman? karşılıklı konuşmak, anlaşmaya çalışmak gibi olması gereken şeyleri savunan primciler de gerçek hayatın öyle olmadığını biliyor. nerden tutsan elinde kalıyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"trip atmasın gerekirse dövsün diyen kadın" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim