nickaltı açılışını yaptığım bazı farelerden korkarken bazılarını çok şirin bulan yazar. sözlükte keyifli vakit geçirmesini dilerim.
devamını gör...
nickaltim olduğumu bir ay sonra farketmem geçen kış giydiğim ceketin içinden 5tl çıkması gibi mutlu etti.
devamını gör...
kafa sözlük sanat bilim kulübünün düzenlediği bakmak ile görmek arasındaki farklar başlıklı fotoğraf yarışmasında çektiği bulaşık deterjanı fotoğrafıyla ödülü kazanan yazar. şahane bir fotoğraftı. kendisini burada da tebrik etmek istedim.
devamını gör...
kitap sever yazarımız.
kitap edebiyat kulübünün olmazsa olmaz renklerinden.

yine fazla konuşmuşluğumuz olmasa da kulüp sayesinde fazlasıyla samimi hissettiğim kişi. fazla derin düşüncelere sahip olduğunu ve diğer üyeler gibi düşünceleriyle kulübe değer kattığını da belirtmeden geçemeyeceğim.
keyifli sözlükler, keyifli okumalar tropikalorman! hep aramızda ol, olur mu?
devamını gör...
''eski study buddy'm'' diyebilirim artık. herkes tropik'in azmini, çalışkanlığını ve başarısını kutlamalı. ilk tebrik benden, birazcık da böbürlenerek ''ben demiştim!'' demek istiyorum.

tebrikler tropikalorman!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim