tüm dünyadaki türk hayranlığı
başlık "emre_1974tr" tarafından 18.04.2024 14:15 tarihinde açılmıştır.
1.
yabancı forumlarda gözlemlediğim durumdur. özellikle ülkemizin dünyanın merkezi olması ve de türk dizileri bu hayranlığın oluşmasında başlıca etkenler gibi gözükmekte.
devamını gör...
2.
hangi dünya? kurgu dünyalarından biri mi ?
mesela orta dünya?
t : olmayan hayranlıktır.
mesela orta dünya?
t : olmayan hayranlıktır.
devamını gör...
3.
o yüzden mi dünyada en çok vize uygulaması bize yapılıyor, herkesten ayrı pasaport zorlukları ve şüpheli/istenmeyen misafir olduğumuz hissettiriliyor bize. yılda kaç kez, hangi ülkelere gidebiliyorsunuz, gidebiliyor musunuz.?
siz hiç yurtdışına çıktınız mı..(gelişmiş ülkelerden sözediyorum.)
siz hiç yurtdışına çıktınız mı..(gelişmiş ülkelerden sözediyorum.)
devamını gör...
4.
her geçen gün daha da artan hayranlıktır.
devamını gör...
5.
sayılmak için uğraştığı kıtada en düşük balık, tavuk ve et tüketimine sahip bir ülke tabi ki kıskanmaları gerek.
devamını gör...
6.
yeni bir dünya mı keşfedildi..?
devamını gör...
7.
gerçekten de vardır böyle bir hayranlık. avrupa’da olsun amerika’da olsun insanlarımız bizleri çok iyi temsil ediyorlar, bu sebeple gurur duyulmayası bir ülke değiliz. ayrıca euro 2024 maçlarındaki avrupalı en beyaz takım da türk takımı idi. bu sebeple de oldukça övgüler almış ve hayranlıkla bakılmıştır. tarihimizi konuşacak olursak o tamamen gurur ve onurdur, hurafeler üzerine değil hakikat üzerine yazılmıştır.
devamını gör...
8.
olmayan hayranlık. türk halkı cehaletiyle, olan kırıntısını da alaşağı etti.
devamını gör...