ay hoşt. *
devamını gör...
etme o zaman güzel kardeşim.
devamını gör...
o kişiyle konuşmak istemiyorsam kısırlaştırırım. konuşmayı sevdiğim insanlara bir sorun bakalım, kısır mıymış benimki.

trollük değilse ahlaksızlık ne alaka, onu ben de çözemedim.
devamını gör...
eğer öyleyse ülke olarak tarrağa yan bastık demektir:

2024 yılı verilerine göre, üniversitelerde 3 milyon 873 bin 437'si kadın, 3 milyon 457 bin 495'i erkek toplam 7 milyon 330 bin 932 öğrenci öğrenim görüyor.

bu kapsamda, yükseköğretime kayıtlı öğrenci sayısında kadınların oranı yüzde 53'e ulaşırken, üniversitelerde ön lisans düzeyinde öğrenim görenlerin yüzde 54'ünü, lisansta yüzde 52'sini, yüksek lisansta yüzde 50'sini, doktorada ise yüzde 51'ini kadınlar oluşturuyor.

öte yandan, yök'ün aldığı kararla, 2023'ten itibaren 34 yaş üzeri kadınlar için yükseköğretim kurumları sınavı'nda ek kontenjan tanımlanarak, kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık sağlandı. farklı nedenlerle eğitimlerine devam edemeyen 34 yaş üstü kadınlar, bu fırsatla yükseköğrenime başlayarak eğitim hayatlarını sürdürdü.

kadın araştırma görevlileri ile kadın öğretim görevlisi sayısı da erkeklerin önünde
türkiye'deki üniversitelerde görev yapan 184 bin 21 öğretim elemanından 97 bin 532'si erkek, 86 bin 489'u ise kadınlardan oluşuyor. üniversitelerde, yüzde 47'ye çıkan kadın akademisyen oranıyla bugüne kadar ki en yüksek seviyeye ulaşıldı.

akademide, kadın araştırma görevlileri ile kadın öğretim görevlisi sayısı da erkekleri geride bıraktı. araştırma görevlilerinin yüzde 55'i, öğretim görevlisi kadrosunun ise yüzde 52'si kadınlardan oluşuyor.

türkiye'deki üniversitelerde profesörlerin yüzde 35'ini, doçentlerin yüzde 43'ünü, doktor öğretim üyelerinin yüzde 48'ini de kadınlar oluşturuyor.

bu alıntıyı "türk kızlarının..." diye başlayan tüm başlıklarda kullanabilirsiniz.
devamını gör...
ne bilek ki biz araba camından konuşmak hususunda yeterli bilgi birikimine sahip değiliz ki bizim suçumuz mu bu cehalet.
devamını gör...
hayır türk kızlarının sohbeti poğaçadır. bu kadar da cahillik olmaz. elinizin kiriyle* kadınların hakkında konuşmayın.

sen önce dişlerini fırçala.
devamını gör...
2 dakikalık konuşmasında 20 balgam çıkaran türk erkeklerinden yine iyiler. ben türk erkeklerinin yüzde 95inin reel hayatta araba, karı kız, futbol dışında bir şey konuştuğuna şahit olmadım.
devamını gör...
yooo, ben şahsen risotto muhabbetini çok seviyorum. şimdi risottonun püf noktası o suyu ve şarabı azar azar sindire sindire döküp sulandırarak yumuşak kıvama getirmeniz.
buradan yola çıkarak risotto gibi konuşan yakışıklı erkekler dm pliz.
devamını gör...
nar ekşisi aramam da, limon şart yaa... bol yeşillikli....
devamını gör...
yurt dışına bir çok defa seyahat etmiş biri olarak söylemem gerekirse yanlış bir tespit.
yurt dışında herhangi bir ülkede, hangisi olduğu farketmez, yabancı bir kadına "merhaba" deyin! yüzünüze bön bön bakarlar. sohbete bile başlayamazsınız.
devamını gör...
belki sen sadece küçük olan kafayı kullandığın için olmasın o ?

diye sorduran başlık..
devamını gör...
muhabbeti kısır olan türk kızlarına bir dm kadar uzaktayım. hepimizin bildiği gibi, iyi yapılmış bir kısır kadar çok az şey keyif verir. yanında da çay olacak. mis gibi şerefsizim.

güzel kısır yapan hanımefendiler, bir kase kısır ile bana ulaşabilirler. kısırı beğenirsem, muhabbetini kesinlikle yaparız. beğenmezsem de, iyileştirmek için bir şeyler yaparız. kısır önemli.
devamını gör...
bu konu olabilir tabi bilemedim çok kişi böyle diyor. kendi adıma şöyle bir durum var. bazen birisiyle çok güzel sohbet ediyorsun. o sana pas atıyor espri yapıyorsun . sen ona derken güzel bir ilerleme oluyor frekans tutuyor yani.
bir de benim iyi sohbet etmem için karşımdaki kadından bir şey bekliyor olmamam gerek. yoksa kasılıyorum. ne yazacağımı bilmiyorum. saçmalıyorum bazen yılışık oluyorum saçma sapan bir şey yazıyorum. normalde ciddi olsam da yakın davranmak istiyorum. bilmiyorum nasıl anlatsam. etkilendigim birisi oldu mu saçmalıyorum sonradan açılıyorum .
devamını gör...
ne bileyim bi oje numarası olsun
bir kombin olsun

asla muhabbet edemiyorlar
insan biri iki foto atar yakışmış mı diye sorar
nerdeeeee
devamını gör...
türk erkeklerinin o müthiş entelektüel birikimi karşısında ne yapacağını bilemeyip direkt mideyi hedef alan yurdum kızı itemi.

kısır yiyelim, poğaça konuşalım.
devamını gör...
sohbet, karşılıklı ilerleyen bir iletişim şeklidir. muhabbete dönememesi de işteş bir sorundur.
belki de sen kısırsındır.
devamını gör...
keşke börek olsa ya da yaprak sarması. kısırı çok seviyorum ama bulgur şişkinlik yapıyor.
devamını gör...
bu gün tabağı gibi sohbeti güzel kızlar var. bazen insan saatler nasıl geçiyor farkına varamıyor. ben tabi gün tabaklarını karman çorman seviyorum. kısır, yaprak sarması ve pasta birbirine karışacak. bazen iş yerinde beynimin donduğu muhabbetlere şahit oluyorum. her iki cins için de bu kısır teorimi geçerli. tabakta pastasız olmaz. o yüzden gün sonunu beklemek lazım. o zaman hepsi birbirine karışıyor.


kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
bazıları ekstradan mercimekli köfte ve börekten de bahseder. hatay kısırıysa alırım bi'kaşık:)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"türk kızlarının sohbetinin kısır olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim