ne kadar yoksullaştığımızın görsel ifadesidir. 10 yıllık süreçte try'nin bulgar levasına karşı değeri adeta sıfıra inmiş bulunuyor. bu başarısızlığın sorumlusu aranıyor.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
bu başarısızlığın sorumlusu, sorumluları bellidir de onları cezalandıracak bir adalet sistemimiz yoktur, kalmamıştır. sonraki nesillere kapkara bir gelecek bırakmışlardır. ne zaman aydınlanır, aydınlanacak mıdır? işte orası muamma.
devamını gör...
bütün para birimlerine olduğu gibi leva karşısında da kaybettiğini gösteren tablodur.

öyle bir algı yapılıyor ki sanki dolar ve euro artıyormuş gibi halbuki tl düşüyor.
devamını gör...
hadi bulgaristan avrupa birliği üyesi desek, ukrayna hryvnası, gürcü larisi hatta kuzey kore won'u karşısında bundan daha kotu bir tablo mevcut.

düne kadar ucuz diye bildiğimiz, hatta bunlar fakir diye dalga geçtiğimiz* ülkelerin bile parası karşısında cebimizdeki paranın değeri neredeyse yarı yarıya düştü. bundan sonra gittiğimiz her ülke bizim için pahalı. emeği geçenlerin abv.

edit: alttaki saman durumu anlamamış. * sadece sınırda yaşayanlara değil bütün ülkeye dert olması gereken değer kaybıdır. (bunu da savunmayın be kardeşim)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"türk lirasının bulgar levasına karşı korkunç değer kaybı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim