bir söz kalıbı.
devamını gör...
burada ''easy'' sakin anlamındadır bence.
devamını gör...
geçim ehli anlamındadır.
devamını gör...
bu olay doğru malesef türkiye de aile ve çevre korkusu yüzünden sinsi takılan kızlar yurdışında özgürleşmeyi ve rahat olmayı çok yanlış anlıyorlar.
devamını gör...
puhahah erasmusta nasıl sevişirim beyler gitmeden önce taktik verin eğv diyenler, sırf seks turizmi için ülke değiştirenler, türkçe konuşmayan herhangi bir kız görünce tepsi mabadını satılığa çıkaranlar, coğrafya kaderdir hihi edip kendileri yüzünden kader olduğunu bilmeyenler kadınların *m bekçiliğini yapar olmuş.

öncelikle böyle bir şey yok, artık kimin ağzından çıktıysa efsaneleşmiş ve yurdum kamilleri* tarafından dile dolanmış. ha bana kalırsa easy evladı easy olsunlar hiç sıkıntı yok.

neymiş özgürleşmeyi yanlış anlıyorlarmış. ulan dalkavuk; kadın cinselliğinin aşağılandığı, bakire olmayan kızla evlenilir mi sorusunun sorulduğu, her türlü küfrün kadınlar üzerinden edildiği, kadınları baskılamak için namus zırvasının uydurulduğu yerde sevişmek de özgürleşmektir, açılmak da özgürleşmektir. devrimdir bu devrim. yetişkin insanların hayatına müdahale edip ilkel kafanızla aklınız sıra iyi bir halt söyledim sanıyorsunuz ama üzgünüm ki koca kafanızın içi saman dolu. tabii bunun farkında olan kız da gider seks yapmayı normal gören erkeklerle sevişir. türkiye sınırlarından çıktığına göre doyasıya sevişsin atsın enerjisini, siz de buralarda salya sümük ağlamaya devam edin. salak herifler.
devamını gör...
doğru bir sözdür. erasmus değil de comeniusda başıma gelmişti. ben polonyaya ankaradan gitmiştim. orada istanbuldan gelen başka bir türk grubu vardı. istanbuldan gelen bi türk kız beni tipimden dolayı ispanyol zannedip yakınlık kurmak istemişti. sonra ben türkçe konuşunca şaşırıp bi daha konuşmamıştı. gerçekten ispanyol olsam aynı gece sevişirdik. ukraynaya seks yapmaya giden erkek abazanının karşılığı o kızdı işte. türklerin avrupadaki rezil imajının bir yüzü de budur.
devamını gör...
erkeği de kızı da aynı. genel olarak bu ülkenin insanı easy! yoksa sevişmekte mesele yok. iki insan birbirini beğenirse sevişebilir. bizim beğeni eşiğimizde sıkıntılar var! mesele easy olmak, mesele kafa yapısı. bunu "özgürleşme" meselesi olarak görmek de olaya dar açıdan bakmaktır bence, çünkü dediğim gibi bu ülkenin insanında başka sıkıntılar var, insanımız genel olarak easy. bu ülkede genel anlamda bir görgü, bir kültür, bir zihin problemi var.

bu erasmus'a hakikaten eğitim almak, görgüsünü kültürünü geliştirmek, dil öğrenmek, yabancı ülkeleri ve halkları tanımak için giden var mı acaba?
devamını gör...
kızların birer “fiyatının” olduğunu düşünen beyinsizler tarafından doğru olduğu düşünülen yargı.
devamını gör...
ziyadesiyle doğrudur. öte yandan bunu türk kadınını kötüleme babında kullanmak da yersizdir. azıcık serbest bir kadına hafifmeşrepten başlayıp or.spuya kadar giden bir skalada yaftalamalar yapılan bir coğrafyada kadın ne yapsındır? kadın burada sevişti de göklere mi çıkardınız? pamuklara mı sardınız, hayırdır? o da gider kendini italyanda, ispanyolda, hollandalıda keşfeder. unutulmasın ki "turkish men are horny" önermesi de eşit derecede doğru. kollektif erkekliğimiz avrupalının gözünde abazanlıktan ibaret. sen önce kendi erkekliğine bak derler adama. *

bu söylediklerimizden türk kadını süper de çevresi kötü gibi bir anlam çıkmasın. evet türk erkekleri olabildiğince çok sevişmek, skor üstüne skor yapmak istiyor fakat iş evliliğe gelince eli erkek eline değmemiş kadın arıyor*. üstüne üstlük sevişen kadını da or.spu olarak etiketliyor. kızlık zarı dikiminin sektörü var türkiye'de, sektörü. ekonomik açıdan bakıldığında bir talep var, arz da kendini gerçekleştirecektir haliyle. o kadınlar ya sevişmeyecektir ya da sevişse bile medikal önlemlerle "sevişmemiş" olacaktır gelin arzında kendilerine yer edinebilmek için. gariban, dünyadan habersiz türk erkeği de "bakire" kızla evlendim * diye kendi kendini kandıracaktır. bu pazarı besleyen de, değerler anlamında darmadağın yetişmiş bu türk erkeklerini yetiştiren de yine türk kadınıdır maalesef.

halbuki erkeklerimiz ve kızlarımız özgürce sevişebilse, kendilerini özgürce keşfedebilseler bunlar olur muydu? aynı dili konuşmalarına rağmen birbirinden bu kadar uzakta bireyler olurlar mıydı? o yüzden kardeşlerim, sevin sevişin. dünya kimseye kalmaz.

lucifer dangozuna o kadar laf edip sonuçta onun dediğine gelmem de herhalde allahın sopası olsa gerek. *
devamını gör...
ya türkiye’de sevişen kızlara arkasından kaşar kezban diyorsunuz sonra kız arkasından kaşar bu yaa demeyecek, cinsellik yaşadı diye onu yargılamayacak avrupalıyla birlikte olunca da gelip burda ağlıyorsunuz. abi siz daha sevgilim bakire mi diye soran erkeklersiniz tabiki bu konuları artık aşmış insanlarla beraber olurlar. siz de kendinize çeki düzen verin bir zahmet ya da gelip burda bize yüz vermiyorlar yabancıyla yatıyorlar yaaa demeyin. siz türk kadınlarını cinsellik yaşıyor diye yargılayıp baskılıyorsunuz sonra da sizle sevişmiyor diye zırlıyorsunuz yaptığınız iki yüzlülük.
devamını gör...
bir erkeğe muasır medeniyetler seviyesine erişmelisin dersen kendisini nasıl geliştirebileceğini ya da bu uğurda neler yapabileceğini düşünür.

bir kadına aynısını dersen muasır medeniyetler seviyesinden bir erkekle birlikte olarak statüsünü yükseltmeye çalışır. bu yüzden easy'dirler.
devamını gör...
hepsi için söylemek elbette saçma ama bir california yerlisiyle oraya kapak atma hayalleri kuruyor da olabilir ama o hayaller genelde hüsrandır, erkek evrensel bir şekilde işini görmek ister aşık olmadığı sürece. o yüzden fake love gecelerinde size bol şans.
devamını gör...
bakınız kız arkadaşım. sevdiğim kadın oraya gidince meğer tinder yüklemiş :) he ben hissettim o ayrı konu. neyse aldatıldığım gerçeği ile hep yüzleşeceğimi hissetmiştim. aaa bu arada bu bilgilere ulaşıp aldatıldığımı karşıya söyleyince psikopat bir toxic oldum onun nezdinde. uzak durulması gereken modeller. entellektüel bireyler bulun .
devamını gör...
bence türkiye'den yurtdışına çıkan herkes easy.

şöyle ikamet rusya, burada gördüğüm türk kızları ruslardan daha easy. rus kızları için cinsellik falan sıradan olduğu için, olur olmaz kafasında. yani hayatında fazla bir yer kaplamıyor. ama türk kızı ilk defa tam bir günah gecesi * yaşadığı için onun için hayat memat meselesi oluyor. o yüzden yapabildiği kadar yapıyor. bir de rekabet ortamı var. rus kızının markası var. ama türk'ün yok. o yüzden kendini kanıtlaması için fiyatında promosyon yapıyor. bunun bir diğer getirisi türkiye'deki arkadaşlarına hikâyelerini anlatma ve cool olduğunu gösterme şansı.

he ama erkekler de easy. ıstisnasız buraya gelen bütün arkadaşlarım ya evliydi ya da sevgilisi vardı. ve hepsi aldattı. bir çoğunun ilişkisi devam ediyor. şu ana kadar sadece bir kişi tanıdım aldatmayan. ama o adamda duvarlara tırmanıyordu sonra döndü türkiye'ye.
devamını gör...
her kelimesinin anlamını bilmeme rağmen bir arada okuyunca bir bok alamadığım cümle.
devamını gör...
bizim fakültede bir kız vardı erasmusa gitti zührevi hastalıklara yakalanmış. evet.
devamını gör...
gramer hatası içeren iddia.
devamını gör...
benim gittiğim dönem yurttaki türk e*rkek bireyleri whatsapp'ta hunter team adında bir grup kurmuş, her gece hangi kızla sevişiyolarsa yatakta onla gizli gizli ya da rızayla çekilmiş fotilerini o grupta paylaşıyolardı. daha önce o kızla sevişmiş başka erkekler varsa o kız böyle o kız şöyle diye eleştirip kendi tecrübelerini anlatıyolardı. bir tanesinin odasında da puan tablosu gibi bi chart vardı. dönem sonunda en çok kim seviştiyse ona bi kutu durex hediye ettiler.

hikayemizden çıkarılması gereken kıssadan hisse anlaşıldıysa bu başlığı açan ve angil dingil yorum yapan namus bekçileri anladıkları şeyleri ağlayarak günlüklerine yazabilir. hadi bye anacım.
devamını gör...
ukraynada yaşadım. orada yaşadığım süre boyunca 2 tane türk kızı gördüm okuyan. biri arapla aynı evde kalıyordu, diğeri de ukraynalıyla aynı evde kalıyordu.
devamını gör...
twitter'da çok fena atışması dönen söylem.

gerçi bir ırka bağlamak doğru değil de, kadınlar genel olarak kolay değil midir? şahsen bir yazılırım iki yazılırım cevap gelmezse geçer döner yoluma bakarım... siz böyle olmazsanız kendini vazgeçilmez sanar diyerek suçu erkeklerde bulduğum durumdur.

olum dünyada kaç milyar kadın var ulan, birine takılıp ne kalacaksın. arz-talep dengesi çok bozuk türkiye'de...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"turkish girl on erasmus are easy" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim