tartışmaya kapalı, su götürmez gerçek.
aynı anda birkaç cihazla bağlandığınızda emeklemeye başlayan bi internet için bile en az 150 lira veriyoruz.
hoşnut olmadığım durum.
devamını gör...
kesinlikle belimizi doğrultamıyoruz fatura ödemekten. üstüne üstlük fiber hızında dedikleri halde fiber hızını da göremiyoruz.
devamını gör...
bazı anlar ağlanacak halimize güldüğüm durum. istanbulun merkezinde vaadedilen 15 mpbs (aslında olan 10 mbps) internet kullanıyorum. olay fiyatında da değil, keşke mümkün olsa da 100 mbps kullansak ama altyapı yok. zaten kişi başına döşenmiş fiber kablo uzunluğunda da baya bir gerideyiz avrupaya göre. acilen bu konuda bir reform yapmak gerekiyor.
devamını gör...
türkiyede fiyatı fahiş olmayan tek şey işçidir.
devamını gör...
akn'leri kaldırıcaz ayağına zamları uçurdular.
devamını gör...
(bkz: türkiye'de her şeyin pahalı olması)
devamını gör...
daha önce de demişimdir mutlaka, bu ülkede ucuz olan tek şey hava o da henüz fiyat biçilmemiş olmasından ötürü.
devamını gör...
internet alt yapısının tek bir kuruma bağlı olmasından kaynaklanır. türk telekom kullanmasan dahi başka bir firma sana o interneti sağlamak için türk telekoma alt yapı kirası ödüyor. haliyle türk telekom farklı servis sağlayıcıların ödediği alt yapı kira bedelini arttırınca internet faturası bazen kabarık gelmekte.
devamını gör...
fahiş, ölçüyü aşan çok aşırı demek olduğundan çok fahiş anlatım bozukluğu olabilir. diğer yandan devlet ideolojik olarak internete yatırım yaparsa bedava bile olabilir ama devletin para kazanmaktan başka bir derdi yok hatta mümkünse cahil nesiller yetiştirmek işine bile gelir.
devamını gör...
internet hızı iyi olsa bari dedirten durumdur. o kadar paraya bu kadar yavaş bir internet kullanmak da ayrı sinir bozucu
devamını gör...
kardeşlerim , dostlarım ve yoldaşlarım. vaktiniz ve imkanınız el veriyorsa fazla uzatmadan türknete geçin ve bu konuyu bir daha açmamak için kapatalım .evet fiyatlar yüksek ama en azından elinizde iptal bedeli olmadan bir çıkış hakkı var . hepimiz biliyoruz ki ; bize yapılan uzun dönemli taahhüt dayatmasından dolayı çeşitli firmalarda istemeyerek kalıyoruz. o yüzden taahhütsüz bir internet deneyimi için (bkz: türknet)en ideali. bakmayın altyapısının(bkz: türk telekom) olduğuna . sadece kablo hizmeti vermesi dışında çok fazla işleri yok. beğenmediğinizde de sizi uğraştırmadan iptal işleminizi sağlayıp güzel bir tecrübe yaşatıyorlar.

son olarak diyorum ki ; taahhüt pişmanlıktır. taahhütsüz olun yiğitlerim , balalarım. bağlamayalım kendimizi ucu görünmeyen tünele. ışığımız her zaman görünsün zihinlerde. not: türknetle bir bağım yoktur.
devamını gör...
hala tito'nun* zamanında yapılan yolları* kullanan ülkelerde bile turist kartı 5 euro ve 50 gb interneti var.
devamını gör...
16 mbit internete 100 lira ödeyerek katıldığım önerme. geçiren geçirene, karşıya.
devamını gör...
memlekette kör tuttuğunu öpüyor. bana fiyatı fahiş olmayan bir şeyle gelin.
devamını gör...
peki yeni üyeye indirim yapıp eski üyenin sözleşme yenileme tarihi gelince bindirim yapmaları...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"türkiye'de internet fiyatlarının çok fahiş olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim