buradan
global araştırma şirketi gallup, ‘global emotions’ raporununda en sinirli ülkelerini açıklamış.

sıralama ise şu şekilde:
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
pozitif duygularla ilgili yapılan araştırmanın sonuçlarında ise birinci sırada 82 puanla el salvador yer almış.
devamını gör...
allah allah bir yanlışlık olabilir mi acaba?
herkes çok mutlu esasında.
devamını gör...
kim sinirli ulan?
devamını gör...
sakinim sakinim sakinim
devamını gör...
kim demiş onu? tez söyleyin, ağzını burnunu kırayım.
devamını gör...
yazdım yazdım sildim

konuşsam başım belaya girecek konuşmasam içimde patlayacak
eee herkesin içinde patlıyor.
devamını gör...
bn bunda altin madalya bekliodum.gümüş madalya olmadi
devamını gör...
ülke bizi hardcore seviyor. şaşırmam.
devamını gör...
bu kadronun olduğu bir dövüş turnuvası düzenlenmeli. random onarlı grup vatandaş
seçilecek dövüşecekler. kazanana para ödülü olacak.
devamını gör...
şu listeye iyice bakın. bir tane düzgün ülke var mı? evet türkiye'de dahil.

birinci batmış, ülke iflasını açıkladı.

üçüncü yıllardır milliyetçilikle kafayı yemiş, üstüne azerbaycan daha yeni dayak atmış.

dördüncü ülkenin 1,5 milyon insanı savaşta ölmüş, zaten fiilen bölünmüş durumda.

beşinciyi taliban yönetiyor. amerikalılar ülkeyi bıraktı kaçtı gitti.

altıncının ülkesinde nüfusundan çok mülteci var.

son ikisi elde mızrak, gözde yaprak gezilen ülkeler zaten. fakirliğin kitabını yazmakla meşguller.

türkiye bu ülkeler içinde ikinci. balık baştan kokar. bizim ülkeyi tek başına yöneten sinirli olunca halk da sinirleniveriyor hemen.

adamı hasta etmeyin, doğru dürüst liste yapın. bir daha bizim birinci olmadığımız liste yaparsanız külahları degisiriz ona göre.

arnavut, votkamla eriğimi çalıştır ulen..
devamını gör...
bir araştırma sonucu.

birinci kim, karadeniz mi? evet, ülke değil ama detaylarda boğulmayın. yani bizden beterini düşünemedim çünkü. bir yere son derece masum şekilde, mesela "kırmızıyı sevmem, bence mavi daha güzel" yazsanız mesaj kutunuzun küfürle dolmayacağının garantisi yok çünkü. millet yer arıyor birbirine laf sokmaya, birbirini terslemeye, aşağılamaya.

rastrel de demiş; listenin listeye benzer yanı yok. zaten hiçbir zaman en yaşanılası ülkeler falan gibi listelerde birinci, ikinci olamıyoruz. en sinirli, en çok tecavüz vakası olan, en berbat hızdaki interneti kullanan gibi boktan listelerde başa oynarız ancak.
devamını gör...
1. liği benim aşırı mülayimliğim sayesinde kaybetmiş olabiliriz. *
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
trafiğe çıkınca rahatlıkla gözlemlenebilen araştırma sonucu.
devamını gör...
yorgunken, katkılarımdan dolayı özür dilerim
devamını gör...
halbuki sinirlenince çok seksi oluyorsun da büyük yalandır.
ona mı inandılar acaba?
devamını gör...
tez, araştırmayı yapanların kellesi vurula..

ermenistan'dan bile önde olduğumuz araştırma sonucu.
devamını gör...
agresif toplum olduğumuz bir gerçek. bunun yanında, sinirli olmayı da marifet sanıyoruz. özellikle erkek kesimi sinirlenmese bile sinirlenmiş gibi yaparak ilgi çekmeye, kendine hava vermeye çalışıyor. anlatılan hikayelere dikkat edin, ya sonunda birine kafa göz dalmışlardır zira tersleri çok pistir ya da ortam müsait olmadığından delikanlılık yapıp zor da olsa kendilerini tutmuşlardır.

kadınlarımız da genelde sinirli partnerlerinin sinirli anlarını, dudak kenarlarında bir gülümsemeyle anlatırlar. erkektir sonuçta, erkek dediğin de sinirli olur. e madem sinirlendikçe kıymete biniyorum der erkek, bağırdıkça bağırır sinirlendikçe sinirlenir.

amaaa, karşısındaki kadın onu şımartmazsa emin olun bu sinir abidelerinin çoğu kediye döner. evet kediye döner. partneriniz potansiyel katil değilse, onun sinirini mazur görmezsiniz bir süre sonra terbiye olup sinirlenmekten ya da sinirliyi oynamaktan vazgeçecektir...

not: ytd

not 2: erkeğim.
devamını gör...
bizim dilimizde sen benim kim olduğumu biliyor musun diye bir soru cümlesi var. baya baya günaydın kadar sık kullandığımız, deyime dönüşmüş bir cümle. dünyanın herhangi bir yerinde kolay kolay insanın hayatı boyunca kullanmaya gerek duymayacağı bir soru cümlesi bizde saati sormak kadar normal olarak kullanılıyor. bu ülkede herkes kral, kralın oğlu. kimsenin kimseye eyvallahı yok. mesela özür dilerim, yanlışlık oldu, kusura bakma denilecek durumlarda karşı taraf en ufak bir şey dediğinde adam mağdur alttan alayım diyeceğimize sen hayırdır deriz. hem suçlu hem güçlü olmak doğamızda var. o yüzden şaşırmıyorum.

kafamıza kazıdılar çünkü sustukça sırtına binilir, efendi adam korkak sanılır, hoşgörü gösteren aptal. severiz de zaten güç göstermeyi, herkes aslandır bu memlekette.

bunların yanında bir de ağır iş koşulları ve kötü ekonomi etkisi var. adam ev döndürücem diye köpek gibi çalışır. iş yerinde ezilir, hakkı yenilir, küçük görülür. pahalılıktan istediği gibi beslenemez, gezemez, bir kıyafet alamaz. mutlu olması için hiçbir sebep yoktur. tüm bu kafa doluluğu ve fiziki yorgunluk birleşince bunalım ve öfke oluşur. o yüzden çatacak yer arar. basit şeylerden çıkan kavgaların geneli bundan.
devamını gör...
şaşırmadığım sonuçtur. gün içinde 4-5 adet kavga edip 2 katı kadarına da şahit olup eve öyle dönüyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"türkiye'nin dünyanın en sinirli ikinci ülkesi olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim