19. yüzyılda, fransız ressam eugene lami tarafından tasarlanmış ve ilk kez italyan dansçı virginie zucchi tarafından 1885'te st. petersburg imperial theatre'daki gösterisinde giyilmiştir.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
tütü maşallah, allah nazarlardan korusun sözünde bulunan
ya da sol omzumuza tütütü diyerek mecazen tükürdüğümüzde çıkardığımız sestir.
devamını gör...
tütü maşallah benim gülüm.
devamını gör...
daha çok balerinlerin giydiği etek türü. 19. yüzyıldan beri giyilmektedir. ama çok tercih edilmez. (sanırım yapısından dolayı) sex and the city'nin sezonlar boyu değişmeyen jenerik kısmında sarah jessica parker giyerek bir dönem moda olmasının yolunu açmıştı. biz de mankenlerin üstünde bir çok defa tütü modelinin varyasyonlarını izlemiştik podyumlarda.
devamını gör...
çoğu kız çocuğunun hayallerini süsleyen balerinlerin giydiği etek türü.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
tütü prenses model etekleri için tercih edilen bir tüldür. bu ürün daha çok çocuklara ve 0 -1 yaş elbiselerde ve eteklerde tercih edilir.son zamanlarda hayvanlara özellikle kedi ve köpeklere kıyafet giydirme modası popülerleştikten sonra bu tur tütüler dişi evcil hayvanlarimiz içinde tercih edilir oldu.
devamını gör...
dillere pelesenk olan şarkısı var tutututu maşallah tutututu maşallah. geldi mi melodi. içinizden söylemeye başladınız biliyorum.
devamını gör...
balerin kostümü.

*
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"tütü" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim