abd’li bilim insanlarının 125 yetişkin üzerinde yaptığı araştırmaya göre, tuvalette akıllı telefon kullananların hemoroid olasılığı yüzde 46 daha yüksek. uzmanlar, sürenin 5 dakikayı aşmaması gerektiği konusunda uyarıyor.
benim kıçım delik, senin argümanın geçersiz.
devamını gör...
hijyenik değil. yani tuvalete niye telefonla gireyim ki? reels kaydırmak için mi? saçma bence. hallet işini çık. illa sakinlikte oturacsgim diyorsan duvarı izle, ben öyle yapıyorum. biraz ovırtink biraz serinlik biraz da sakinlik.
devamını gör...
belki de gerçekten bilimsel ve doğrudur bilemem. ama bana pek inandırıcı gelmedi.
( ki her şey bir yana, tuvalet ne kadar hijyenik, konforlu olsa bile doğru bir alışkanlık değil. )
devamını gör...
uzun süre yaparsanız kalktığınızda bacağınız uyuşur ve hareket edemezsiniz. denendi, onaylandı
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"tuvalette telefon kullanmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim