tv'nin vga veya hdmi çıkışı ile mümkün olan geniş ekran keyfidir.
devamını gör...
akıllı televizyonunuz yoksa gayet keyif veren bir eylemdir. açarsınız filminizi bakarsınız keyfinize.
devamını gör...
allah belasını versindir.

monitör yokluğundan zibilyon inç ekranda kod yazmaya çalışıyorum. film için, internette takılmak için belki fakat süslü parantez kardeşlerime hiç tavsiye etmem.
devamını gör...
o şekilde film izlerim genelde
devamını gör...
sadece film izlenirken işe yarayacak bir seçim. bilgisayar görevlerini yerine getirirken dpi uyumsuzluğundan dolayı kullanışsız bir yöntem. bir şeyler yazmak için çok yaklaşmak gerekir çok yaklaşınca ledleri beyninizde yanar. yazı boyutunu büyütseniz sistem yazı tipleri bozulur. bu yüzden monitör denen ergonimik yapılar olşuturulmuştur, bu yüzden iyi özellikli bir monitör tv den küçük olsa bile daha pahalıdır.
devamını gör...
tepkime süresi olarak oyun monitörlerinin yerini tutmasa da oldukça eğlencelidir tv'yi monitör olarak kullanmak.
devamını gör...
gözlerinizi kurutup kolye yapmak isterseniz bu yöntem birebirdir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"tv'yi bilgisayar monitörü olarak kullanmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim