bir sevgi göstergesi olarak bu şekilde kaydettiyse gayet normal, fakat karaciğerini bağışladı diye ciğerim diye kaydediyorsa ben aynı şekilde diğer meslek grubundan arkadaşlarını da bu şekilde kaydetmesini beklerim kendisinden eğer samimi ise. örneğin et aldığı kasabı kaydetmişse onu “kıymam” diye kaydetmeli.
devamını gör...
ufuk özkan hastaydı birisi ona ciğerini vermiş herhalde. uzanabildiği bir ciğermiş ki ciğerim diye kaydetmiş adam yoksa mundar diye kaydederdi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ufuk özkan’ın donörünü telefonuna ciğerim olarak kaydetmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim