ulkede politika uretiyorum diyen oy isteyenlerin neredeyse tamami 65 yas ustunde. bu adamlara sartsiz sorgusuz oy verenlerin bir cogu da yine yaslilardan olusuyor. ulke olarak genc nufusun fazla oldugu ile ovunup direksiyonu yaslilara birakiyoruz.
devamını gör...
herkes yaşlanıyor sonuçta. önemli olan nitelikli insanların ülkenin geleceğini belirlemesi. yaşlı genç ayrımı bu noktada çok genel kalıyor.
devamını gör...
çok yanlış bulduğum durum. bence tiktokcular belirlemeli.
devamını gör...
tecrübe kitaba g*t attırır.
yaşlılık insanın en bilge çağıdır.
devamını gör...
ülkenin geleceğini siyasetçilerimizin problemli cinsel hayatları belirliyor.
mutlu bir gece geçiremediyse ertesi gün elektrik faturalarına zam! bom!
devamını gör...
gelişen ve değişen trendleri maalesef yakalamiyorlardir.
devamını gör...
hepimizin bir gün yaşanacağı konusunda bir sorunumuz yok. herkesin aynı yaşlanmadığı da bir gerçek. 80 yaşındaki kendinden haberi olmayan nenemle ajda pekkan'ı bir tutamayız mesela. muhakeme yeteneğini kaybetmiş yatalak yaşlıların yerine çocuklarının oy basması yerine herkesin oy hakkı olmasa mı mesela.
devamını gör...
aman yaşlılara yanlış bişey söylemeyin.senden bi b** olmaz derse ömür boyu sürünürsün.
devamını gör...
yurtdışında yaşayan vatandaşların belirlemesinden iyi olan durumdur. gerçekten bu ülkeye vergi ödemeyenler neden oy verebiliyor? kimsenin gönlünü kırmak istemem ama böyle düşünüyorum.
devamını gör...
etrafimdaki yaşlılar en az 8 kere kaçinci siniftasin diye soruyor. .bu ülkenin gelecegini belirleyen zümreye şaşıyorum kitleleri sürüklüyolar. bizimkiler de o yaşta tuvalete gidebilmeyi şans görüyor.
devamını gör...
gençler işsizlikten intihar ederken siyasetçiler 26477474 yaşına kadar koltuğu bırakmıyor.

ülkenin geleceğini gençler belirlemeli iken gençler mezara gidiyor, yaşlılar ise 65 yaş aylıklarını harcayıp bedava otobüse binip hayatı yaşıyorlar. neyse...
devamını gör...
biz yine iyiyiz. adamların başkanı pokemonla tokalaşıyor ya.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ülkenin geleceğini yaşlıların belirlemesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim