sade soda konusunda çamlıca, sprite'tan bile başarılıdır. diğerlerinde olmayan kendine özgü bir ekşi limon aroması ve kokusu var. lakin çamlıca, sade sodada ne kadar başarılıysa portakallı sodada da o kadar kötüdür. portakallı gazoz konusunda da uludağ başarılıdır.

çamlıca her ne kadar soda konusunda gizli lider olsa da, dağıtım ağı başarısız. bir de çamlıca'nın limonlu bir ürünü vardı, keşke her yerde bulunsa.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"uludağ gazoz vs çamlıca gazoz" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim