ünlülerin magazin muhabirlerine çok kaba davranması
başlık "haksızsam haksızsın diyin" tarafından 21.02.2021 20:05 tarihinde açılmıştır.
1.
egonun neden olduğunu düşündüğüm olay. soruları cevaplamak istemiyorsanız konuşmayın yürüyüp gidin. yok bir tavırlar,laf sokmalar, küfür etmeler. ayıp.
devamını gör...
2.
karşılarında bir şekilde ekmeğini kazanmaya çalışan insanlar varken kendilerini nimetten sanan burnu havada ünlümsülerin anlamlandırılamaz hareketleridir bu kaba muameleler. bence temelde karşıdakine duyulmayan saygıdan kaynaklanır.
devamını gör...
3.
4.
kendimi o ünlülerin yerine koyarak konuşacağım, yolda kendi halimde yürürken, özel bir anımda karşıma böyle muhabirlerin çıkıp bu anları ve bilgileri diğer insanlara yayması benim de sinirimi fazlasıyla bozar. saçma sapan tavırlarla beni darlamaları ve hayatıma burunlarını sokmaları en başında ahlaksız ve kaba bir hareketken benim onları terslemem ve medyaya bunun kötü olarak lanse edilmesi de ayrı bir şerefsizlik zaten. demem o ki yine iyi davranıyorlar, hatta başkalarının özel hayatını paylaşmak meslek olmamalı bana göre.
devamını gör...