yüz çeşit uyku ilacı alıp yine de 6 saat boyunca yatakta dönüp duran birey tespiti. bunların içine ne koyuyorlarsa çoğu insanda ise yaramıyor. bilginiz olsun.
devamını gör...
nasıl yahu dediğim hatta baya şaşırdığım başlıktır.
hayatım boyunca uyuyamayan bir insan olarak en son kullandığım iştah açıcı ve uyutucu ilaç sayesinde uyuyordum.
ben yüzyıllardır uyuyamayan ben ilaçtan 10 dakika sonra mışıl mışıl uyuyordum.
devamını gör...
doktorunuza danışın başka ilaç denesin, ha uyku ilaçlarını pek tavsiye etmem de mecbursanız yani. ben bir iki kere kullandım bit kadar gyrex'in çeyreğini içmiştim yarım saate arafa geçiyorsun.(bkz: swh)
devamını gör...
(bkz: saçmalık)
devamını gör...
ılacınızı değiştirmek gerekebilir yaklaşık 6 ay önce bende de oluyordu hiçbir şekilde işe yaramıyordu
devamını gör...
gün içerisinde çok fazla kafein tükettiğim için benzer durumdayım uyku ilacına rağmen kolay kolay uyuyamam.
devamını gör...
(bkz: motokurye gürültüsü)
devamını gör...
inanmamak.
devamını gör...
çok ciddi sorunlarınız var demektir yüksek dozla bile olmuyorsa. psikoterapi için çok geç değildir umarım. uyku bozukluklarının nedeni genelde psikolojik.
devamını gör...
şu an yaşadığım.
bir saat sürecek çamsalak bir uyku için bile ruhumu sana satarım beelzebub.
kamooon.
günlerdir leş gibiyim leeş.

ağlıyor,gülüyor ve müzik dinliyorum.
sürekli ama sürekli konuşuyorum.
ama duyamıyorum sözlük.
yıldım.
devamını gör...
biz ruh hastalarının bu aralar atak dönemleri ondan bu ara kimse uyuyamıyor
devamını gör...
son 1 haftadır adamakıllı uyuyabilen var mı cidden meraktan soruyorum
devamını gör...
üst düzey şahsımın yaşadığı kepaze durum.
devamını gör...
panik atak teşhisi. ilk günler uykusuzluk dayımın oğlu gibi bi şey. ara ara anskm kalbim durdu diye sıçrıyorum dalmadan önce ve elimi kalbime koyup üç dk e atmıyo bu falan diyorum.
doktorum ketya(ben katya diyodum)yazmış ki uyuyayım.
ilacın yan etkisi kalp atışlarını şiddetli hissetmek/kişiye öyle gelmesi.
hocam ilk gün içtim lustrali de ketyayı da. aradan beş dakika geçti geçmedi prospektüsü okumanın verdiği korkuyla kendimi koridora attım. evdekilere arkşlar ben ölüyorum diyorum ama nasıl bir panik bir sağ bir sol bazen çapraz yürüyorum. hastaneye gittik üstümde çizgili gaffur pijaması ayağımda patik var. normal şartlarda stresli durumları yönetebilen soğukkanlı bir insan olduğum için bu halim ev ahalisini bu kız hakikaten ölüyo galiba düşüncesine soktu,acilde beş kişiydik.
giriş yaptılar 160 nabız efenim. kırk daha artsa cartayı çekicem bunu biliyo olmak daha da geriyo beni. yatırdılar ekg çektiler hemşire sağolsun beni konuşturarak sakinleştirmeye çalışıyo. ters bi durum yok ama makinenin kartuşu bitmiş iki kere çekiyolar ekgyi ben daha da çıldırıyorum. taktılar küçük serumu sakinleşmedim. verdiler oksijeni yine sakinleşmedim. hastanenin orta yerinde bağırıyorum ölüyorum işte niye anlamıyosunuz işe yaramadıysa bunlar kalp krizi işte vs sanki altı yıl ben okumuşum gibi..
daha da oksijen verdiler yattığım yerde de bi dayı var yaş almış bayağı kalp krizi şüphesiyle gözlem altında. ağlıyorum ölmek istemiyorum diye. dayı üstün zekasıyla beni sakinleştirmek için ölüm hepimiz için adlı şiirini okuyo. tepemde babannem var fırça yiyorum ne var ölceksek ölcez diye. kendimi açıklamaya çalıştıkça daha kötü oluyorum.doktorun sabrını da bayağı sınadım en son meramımı ifade ettim sağımda solumdakileri susturdu sağolsun.
oksijeni artırıyolar ben daha da panik kluyorum. bu sefer okkalı bi serum getiriyolar. zaten bir saat uyumuşum uyumamışım serumun beşinci damlasında duvara kitleniyorum. doktor whodaki geçitlerden biri numune hastanesinde. lülük gibi oluyorum dayı şaşkın
sonrasında hatırladığım tek şey çok çişimin geldiği.

işte bu olaydan sonra uyku ilacı aldıktan sonra uyuyamamak benim için bir problem arzetmiyor sayın sözlük. ölüyom ben ya diye bağırmayım yeter.

düzenli ilaç kullanımı ve yeterli sosyalleşme sonucu ölüm korkumu aştım,uykumu düzenledim, kalp krizi geçirdiğimi sandığım oluyo ara ara ama kontrol edebiliyorum. depremden sonra bu gibi olayları yaşayan insan sayısı arttı tabii fakat gelin görün ki çare bulabilen maalesef az.
ne günler geride kalmış ya. duygulandım
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"uyku ilacı alıp uyuyamamak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim