aramıza yeni katılan ve nicki ile eğlenceli bir hava veren kafa sözlük yazarı. keyifli sözlükler diliyorum kendisine.
devamını gör...
nicki aklıma bu fotoğrafı getiren taze yazarımız

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
seri artı atmasa farketmeyeceğim (galiba sarışın) yazar. arkadaşım tam sefirin kızı izlerken rahatsız etti. şuan gözümde menekşe'nin annesinden daha itici. kıl olduğum yazardır.s dbebdbebdh
devamını gör...
az önce seriye bağlayarak, girdiğim 26 adet entry'e artı oy veren yazar.
devamını gör...
artı oy kullanan elleri dert görmesin diyeceğim yazarımız.*

arada bir kaybolup geliyor, geldiğini de seri oylarlarıyla hissettiriyor. kaybolduğu aralarda saç uzatma kürleri yapıyorsa ses etmeyeceğim ama başka sebepler varsa seri oylara rağmen küseceğim. *
devamını gör...
nicki her gördüğümde masaldaki cadının "rapunzeeeel, rapunzeeeel! uzat altın sarısı saçlarını, beenn geeldim." deyişi kulaklarımda çınlıyor ve açıp izleyesim geliyor. anlık da olsa masalsı bir mutluluk hissediyorum, her zaman hissetmem.
t: masalsı bir yazar. gülümsetmesinden mütevellit teşekkür eder keyifli sözlükler dilerim.
devamını gör...
orijinal versiyonda rapunzel hapsedildiği kulede şarkı söylerken sesini duyan bir prens onun muhteşem güzelliğini görüp aşık olur. prens sarmaşıklı kuleye tırmanır ama cadı tarafından kör edilir. prens sevdiği kızdan vazgeçmez ve rapunzel’in kadife sesini takip ederek sarmaşıklara tutuna tutuna ona ulaşır. rapunzel gözyaşlarını prensin gözlerine sürerek onu iyileştirir. sonrasında ise iyilik perisi olup kafa sözlük’e gelmeye karar verir. uzat sarı saçlarını rapunzel nicki ile gelmek için altın sarısı saçlarını uzatır. amacı bizi cadılardan, trollerden, orklardan koruyup sihirli sözleri ile ruhlarımızı iyileştirmektir.
sihirli tanımların ile sözlüğü çoşturuyorsun rapunzel. hoş geldin güzel yazar.
devamını gör...
tatlı dili ve ince davranışları ile tüm sempatimi üzerinde toplamış yazar. masalsı havasını yaşadığı gibi yaşatmaktadır. mahlasını her gördüğünüzde sizi çocukluğunuza sürüklemesi an meselesidir.
devamını gör...
kullanmış olduğu nicki ile tebessüm ettiren, tatlı bir yazımı ve uslübu olan sayın yazarı okumak, takip etmek oldukça eğlenceli.
beğenilerini eksik etmediği için de ayrıca teşekkür ederim sayın yazar keyifli yazmalarınız olsun.
devamını gör...
rapunzel'in masalsı dünyasından gelmiş sarı saçlarını savura savura sözlükte gezinmekte,bu güzel yazarımız'ın dünyasına bakmakta fayda var. yazmalara devam et rapunzel..
devamını gör...
mükemmel tanımları olan ve beğenilerini eksik etmeyen yazar arkadaşımızdır.

takipteyiz efendim.
devamını gör...
gerçekten okurken çok hak verdiğim ve bayılarak okuduğum tanımları olan,oylarını hiç eksik etmeyen tatlı ve çok iyi kalpli birisi.
devamını gör...
sözlüğe ilk üye olduğum günlerde takip etmeye başladığım, özellikle edebiyat alanındaki tanımlarıyla gönlümde taht kurmuş yazar. kalemi hep böyle sıcak olsun, tanımlarıyla gönüllerimizi ısıtmaya devam etsin.
devamını gör...
söyle içinde kalan tüm tanımları rapunzel, demek istediğim ve yazdıklarıyla insana ilham katan edebi yönü pek kuvvetli yazarımız. kendi gibi kalbi de bir o kadar naif.
devamını gör...
genellikle şiirsel ve edebi girdileri ile sözlüğe farklı bir soluk getiren sevdiğimiz bir yazar arkadaş.
devamını gör...
24 ocak 2021 - 31 ocak 2021 haftasının kraliyet armasını bir taç misali saçlarına yerleştiren yazarımız.

çok güzel pek güzel. tebrik ederim. böyle tam gaz devam.*
devamını gör...
başlıklarını ve tanımlarını severek okuduğumuz yazardır kendileri
devamını gör...
bu prenses bildiğimiz prenseslere benzemiyor. ne saçlarını salıp kendini prensin gelip kurtarmasını bekliyor, ne de uzun uykusundan prensin öpücüğü ile uyanıyor.
kendisine uzattığın o saçlarını topla artık rapunzel demek istediğim sözlük yazarı ve nadide arkadaş.
devamını gör...
genellikle merak ettiklerini başkalarına da lazım edebilir, şurada dursun demek istiyor gibi olan masal yazarıdır.
duygusal kitap yoğunluklu farklı edebi incelemeleri vardır.
devamını gör...
bir, iki, üç... evet, şimdi açabilirsin gözlerini. nasıl beğendin mi? bak şurada hafifçe kıvrılan minik tutam senin hayata karşı duruşunun simgesi. üstelik hayata rağmen dimdik ayakta duruşunun da...

söylesene 'rapunzel'? nerelerdeydin? insan insana muhtaçtır da asıl olan yüreklerin yakın olması değil midir? tamam işte. ben de tam olarak ondan bahsediyorum. sıcacık geldin hayatıma. koskocaman uzun yolları aşıverdik bir çırpıda.
saçların mı? onların her hali güzel. yüreğin gibi.
ben mi? tam şuradayım. ihtiyaç duyduğunda bir ıslık yeter. üstelik o kötü cadıyı birlikte bertaraf edebiliriz.

peki 'rapunzel'... çiçekleri de birlikte büyütebiliriz. evet, elbette sevgiyle. bir çocuk parkında mı? tabii o kaydıraktan aşağıya kayarken kocaman kahkahalar da atabiliriz. dahasını da...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"uzat sarı saçlarını rapunzel" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim