copy-paste yapmadığını anlarsam severek okuyorum, baktım copy-paste okumuyorum. kendi başlıklarım bile genellikle copy-paste iken böyle düşünen çok yazar vardır.
devamını gör...
genelde alıntı olduğu için okumaktan keyif almadığım tanımlara tepki vermemeyi tercih ediyorum. zira sosyal medyada çoğunluk uzun yazılar okumaktan hoşlanmıyor. insanlar üşengeç. kısa şeyler her zaman daha çok rağbet görüyor. başlıktaki yakınmadan da anlayabildiğimiz üzere.
devamını gör...
(bkz: görgüsüzler (film)) başlığım gibi hiç okunmazlar genelde. ama bak başka yerde okuyamazsın o tanımı bizzat yazdım.
devamını gör...
copy- paste yapmayı sevmiyorum, bundan ötürü klasik sözlük misali başlıklar pek açmıyorum. tabii bu format dışına çıkıyorum anlamına da gelmiyor.
devamını gör...
sözlükte uzun yazı okumayı sevmiyorum. kendim de zaten kısa yazarım. uzun bir şeyler okumak istersem kitabıma devam ederim.
devamını gör...
tepki vermem havamda değilsem okumadan geçerim o kadar.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

t : 'her uzun yazı güzel olmuyo malesef' dedirten başlık
devamını gör...
#495494
futbol sever yazarları, istatistik sever yazarları beklerim.
söylemeye gerek yok, copy paste değil. okuyup katkı yapan olursa da sevinirim.

sonuçta ne kadar yazdığından ziyade ne yazdığı her zaman daha önemlidir.
ama ben çoğu zaman keşke biraz daha yazsaymış diyorum. biraz daha bilgi verseymiş diyorum.
ya da kısa kesip lafı koyanları da çok seviyorum.
ama gerçek şu: uzun değil orta uzun tanımlar bile az okunuyordur.
devamını gör...
herhangi birisinin üretilen herhangi bir ürüne verdiği tepkinin önemsiz olduğunun hatırlatılmasına ihtiyaç duyulduğunu ispatlayan başlıktır.
(bkz: sanat, sanat içindir)
devamını gör...
sözlüğün artık telefonlardan takip edildiğini düşünürsek anlaşılabilir ve biraz da haklı serzenişe sebep olan durum. masaüstü ekranda 4-5 satırlık yazı, telefon ekranında onlarca satıra karşılık gelebiliyor. böyle düşününce masaüstü ekranda aşağı inip inip bitmeyen tanımın telefon ekranında kürk mantolu madonna okuma hissi verdiği gözardı edilmemeli.
devamını gör...
ben artık insanların okumaya tahammüllerinin olmadığını gözlemlediğimden oldukça kısa tanımlar girerim genellikle. bu benim tercihim. ama paragraflar dolusu yazana da saygı duyarım. o da onun tercihi.
devamını gör...
hay maşşşallllahhhh!
devamını gör...
başlıktan başlığa göre değişendir. bazen gayet sürükleyici olabilirken bazen de "yav bu arkadaşı hiç dinleyen yok mu ne anlatıyor burada?" diye sordurur.
devamını gör...
araştırmasını ve bilgilendirmesini takdir ettiğimden okur ve mutlaka beğenirim. emeğe saygı.
devamını gör...
ilgi alanımsa okuyarak, değilse okumayarak tepki vermiş oluyorum.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
tepki vermiyorum genelde. zaten bir iki cümlede yazı beni içine çekti çekti, çekmedi okumayı bırakmış olurum. kendisini okutan uzun tanımlara da beğenimi atar yoluma devam ederim.
devamını gör...
bilgi içeriği olan bir tanımsa takdir ederim. sadece uzun tanım olsun diye yapılmış içerisi boş aforizmalarla dolu, zorlama bir tanımsa okumadan geçerim.
devamını gör...
güzel yazmışsa okurum tabi. isterse destan yazsın, ben okurum.
devamını gör...
ben nedense çoğu zaman uzun tanımlar girerim hatta birine mail atarken bile konuyu uzattıkça uzatırım amatörlük olur böyle şeyler hoş görün a dostlar.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"uzun tanımlara verilen tepkiler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim