çin sempatizanı arkadaşın erdoğan'a özenip diktatörlük oynamasından kaynaklı tepki istifalarıdır. belki ilgilenirsiniz diye linki aha buraya bırakıyorum.
devamını gör...
0,22'den 0,8 indi oylar. geçmiş olsun.
devamını gör...
yıllardır yüzde bir barajına oynayan bir "parti" nin karışması olayları.
devamını gör...
bence doğu bey de istifa edip ak partiye gecmeli. saşırtmayan olay. muhtemelen yarısı emekli albaydır.
devamını gör...
feshedilerek akp'ye katılması gereken partide yaşanan istifalardır. doğu perinçek de cumhurbaşkanı danışmanlığı filan yapsın artık. zira partisini akp'den ayıran hiçbir ideolojik fark kalmamıştır. mhp bile dönem dönem hükümete çıkışlar yapabilirken yüzde 0,2 oy alan parti, artık neyden korkuyorsa, tamamen hükümetin avukatlığına soyunmuştur.

ergenekon'da yargılanırken erdoğan'a gladyonun bizzat kendisi diyebilen perinçek 'bugün yargı altın çağını yaşıyor' gibi kendini küçük düşüren beyanlara imza atabiliyor. herşey bir yana sen mağdur askerlere yakın bir partiydin, onların sözcüsüydün, ne olduysa cihat yaycı'ya bile üstü kapalı fetö imasında bulunabildin. eski genel başkan yardımcın ismail hakkı pekin'e askerlikten anlamıyor diyebildin. ama gittin osmanlı ocaklarına kucak açmakta beis görmedin. tescilli atatürk düşmanı mustafa armağan ve akit yazarlarıyla kucaklaştın.

ne gazetede ne televizyonunda okunacak adam kalmadı. cem gürdeniz ayrıldı, nihat genç ayrıldı, rıza zelyut ayrıldı, soner polat hayatta olsa o da ayrılırdı. akp'ye baş sallamayan ne kadar yazar-çizer, siyasetçi varsa ya ayrıldı ya kovdunuz. ve böylece bir perinçek devri kapandı. ergenekon mücadelesiyle anılmak yerine kimsenin saygı duymadığı akp stepnesi konumuna düştünüz. sosyal medyanın eğlencesi, hükümet medyasının aranan yüzü oldunuz. siyasi mücadeleyle geçen bir ömrü, hapishanelerde geçen tüm o yılları kimse hatırlamayacak artık. tek hatırlanan nasıl iktidar yalakasına dönüştüğünüz olacak.
devamını gör...
bir ingiliz ajanının peşinden sürüklenen partidir.
not: türkçe'de ajan kelimesinin tam karşılığı yok. bu kelimenin iki anlamı var 1- bir istihbarat örgütü için çalışan kadrolu kimse, 2-bir istihbarat örgütü ile çalışan kimse
yani 2. anlamda bir kooperasyon vardır. doğu perinçek ingilizlerle çalışıyor. rusçu göründüğüne bakmayın rusya'nın türkiye ile işi yok. hiç olmadı. bizi hep amerikanın kucağına ittiler.
örnek 1: stalin'in ardahan'ı istemesi sonucu nato'ya girmemiz
örnek 2: s400 füze savunma sisteminin satılması ile nato'yla ters düşmemiz

rusya federasyon devletidir. çoğu federasyonu türki milletlerden oluşuyor. türkiye'yi amerikaya havale ederek danışıklı dövüş stratejisi uyguluyorlar. rusya ile türkiye'nin ters düşmesi demek bazı federasyonların türkiye'ye katılmak istemesi demektir.
rusya'nın elinde fetö kozu varken türkiye'nin iç işlerine karışmadı. fetö yapılanması bir tek rusyada kurulamadı. o işler öyle göründüğü gibi değil.

türkiye suriye-libya bataklığından nasıl çıkacak şimdi onu düşünmeliyiz. savaşlar çok pahalıdır. bu yüzden savaş dönemlerinde devletler bono basar; savaş giderlerini finanse edebilmek için. örneğin napoleon bonapart işgal planları için araziler satmış ve tahvil bastırmıştır. türkiye'nin devlet tahvillerinin faizlerinden haberiniz var mı? peki amerika'nın devlet tahvillerinin faizlerini biliyor musunuz?
ekonomi bilmeden siyaseti çözümleyemezsiniz. burdaki çoğu yazar medya etkisinde. futbol takımı tutar gibi taraf tutuyorlar. savaşlarda ihtilaf ve itilaf diye taraflar olmaz. bunlar anlaşmalar için kurulmuş gruplardır. bir savaş çıksa müttefikin olan fransızlar düşmanına silah satıyor olabilir. bu işler çok bulanıktır. tarih kitaplarında okuyucu daha iyi anlasın diye böyle taraflı, gruplu anlatılır.
devamını gör...
o kadar üyeleri var mıymış?

yakında abdülhamit'i savundular açıklaması gelir doğu perinçek'ten.
devamını gör...
oylarında %85'lik bir kayıp yaşayacaklar diğer seçimde
devamını gör...
perinçek ekranlarda ikinci bahçeli olmak için çırpınsın dursun...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"vatan partisi'nden 108 kişinin istifa etmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim