venezuela başkanının ülkesinde bulunan petrol, gaz, altın ve elmas gibi değerli maden ve kaynaklar ile destekleyecekleri sanal para ve buna bağlı olarak sanal ekonomik sisteme geçeceklerini açıklaması.
venezuela için büyük, insanlık için daha da büyük bir adım. çürümüş para sistemlerinin 2021 de çökeceği ve yerine dijital para sistemlerinin geleceği konuşulurken bu oldukça ilginç bir gelişme. izleyelim görelim..
tr.euronews.com/2021/01/04/...
devamını gör...
sosyalizm ile biten ülkenin komik adımı. dünyanın bilinen en fazla petrolü sende olacak. petrol işini devletleştireceksin. buraya kadar eyvallah. ama öyle başarısız bir yönetim sergileyeceksin ki mevcut petrol rafinelerini yenilemeyeceksin. halkın acından kolombiya'ya kaçacak. aylık 2-4 dolara çalışacak herkes. paran pul olacak sonra kripto para falan kasacaksın güzel kafa.
devamını gör...
değersiz paralarını saymaktan yorulmuşlardır.
devamını gör...
kripto paraların değerini arttıracak ve yerini sağlamlaştıracak bir hamle olur. şimdiden dijital para birimlerine yatırım yapmak iyi olacaktır.
devamını gör...
pamuk ve ağaç israfını az da olsa azaltacak olan olaydır.
devamını gör...
makro ekonomik açıdan baktığımda vizyonik bir adım atıp kripto paraların değerini artıracak bir hamle.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"venezuela’nın dijital para ve ekonomiye geçmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim