manavgat yangınında gönderilen yardım kolisinin içinden topuklu ayakkabılar çıkmıştır. ülkem insanı zıvanadan çıkmış, ne yapacağını bilmez embesiller haline gelmiştir. pembe püsküllü topuklu terliğe ayrıca yorum yapmak isterdim, fakat sözlük kuralları buna müsaade etmeyecektir.

buradan
devamını gör...
topuklu ayakkabı gönderilmesini tam bir izansızlık olarak görüyorum, ben de bir zamanlar bir yardım kuruluşunun kıyafet bölümünde çalışmıştım, gerçekten çok rezil şeylerle karşılaşılıyor, özellikle kirli, yırtık kıyafetlerin gönderildiğini görmek çok can sıkıyor, biraz empati ya sadece birazcık empati olsa, kendi giymediği kıyafeti bir başkasına göndermez. boş yere orada çalışan insanlara vakit kaybettiriliyor, çünkü saatlerce kıyafetleri ayırmak için uğraşılıyor... gerçekten çok sinir bozucu oluyor...
devamını gör...
bu yardim falan değildir. kansızlık, izansizlik, imansizlik, şeref ve bilumum değer yoksunlugudur. insanoğlu gerçekten de kötüsün.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yardım kolisinin içinden topuklu ayakkabı çıkması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim