istifayı geç hangi partiye geçecek ?
devamını gör...
siyaset değil akşam pazarı. kendine arpalık arayıp bulamayan da gıy gıy gıy... "sağcı satar" sevdiğim tarihi bir laftı, bunlar onun da suyunu çıkardılar.
devamını gör...
bibip denen partiye geçmesi olasıdır. bu kadar konuştuktan sonra istifa değil ihraç edilmeliydi. gerçi mv adayı gösterilmeyerek bir anlamda ihraç edildi sayılır.
devamını gör...
(bkz: yar saçların lüle lüle)
devamını gör...
akp ye geçer. anladi reyisin kazanacağını.

(bkz: ilkeli rantiyeciler)
devamını gör...
iyi parti için çok hayırlı olacaktır.
devamını gör...
yavuz ağıralioğlu'nun istifaya giden sürecinin, bu son olaylar olmadığını, son olaylarla gün yüzüne çıktığını düşünüyorum. kaynak popom olabilir ama olaylar biraz parça parça zihnimde. bence parti içinde beklentisi farklıyken, umduğunu bulmadı. bunun hıncı da az çok hissetliyordu. gel zaman git zaman bu olayla da şovunu yapma fırsatı elde etti.
devamında olacaklar şaşırtmayacak.
devamını gör...
adam iyi parti'nin en başta belirttiği ilkeleri son ana kadar devam ettirerek omurgalı bir duruş sergiledi. şu an ortamlarda "iyi parti için çok iyi oldu he" diye gezenlerin hepsi iyi parti'ye hiçbir zaman oy vermeyecek olan, hatta en başından beri "ırkçılar, faşistler, düşmanlar" diye ağlayan solcular.
devamını gör...
adam truva atıydı la ne omurgası.
not : momy spor
devamını gör...
erdoğan'ın iyip içine yerleştirdiği truva atlarından biri, sağcı, ırkçı, faşist biriydi. muhalefet seçimi kazanırsa bunun bir de o zaman yapacağı tripleri, satarım köyü ha demelerini düşünün. der miydi? derdi. kendisinde küçük erdoğan potansiyeli olan bir kişiydi.
çektirip gitmesi iyi oldu.
devamını gör...

ağıralioğlu partisinden istifa etti. ağıralioğlu, terör örgütünün siyasi kanadı hdp'nin kılıçdaroğlu'na desteğinin ardından zehir zemberek sözlerle kirli işbirliğine karşı çıkmıştı.

herkes kafasına göre yazıyor da ağıralioğlu ne diyor? onu gören duyan yok.
''ben hdp ile pazarlık edilmesini doğru bulmuyorum.
yavuzağırali olarak konuşuyorum. ben terörün gölgesinin düştüğü yerde olmam. bir kere pkk'ya terör örgütü demediniz, apo'ya katil demediniz. ama siz defalarca milletin meclisine gelip devlete katil dediniz.''
buradan
devamını gör...
söylemleri iyi partiyle ve tabanıyla pek uyuşmayan eski bbpli bir adamın istifasıdır. önümüzdeki günlerde mustafa destici ile bir basın açıklaması gelebilir. son günlerde çok iyi isimleri kendine katmış iyi parti'ye ise pek bir zarar vermeyeceği kanaatindeyim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yavuz ağıralioğlu'nun iyi parti'den istifası" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim