her yazar iç dünyasının belli bir kesimini aktardığı için ibaret değildir diye cevaplayacağım sorunsal. özellikle sosyal medyada olay daha farklı bir boyut alır. normalde sakin, kibar, naif görünen insanların klavye başında tanım yazarken farklı bir ruh haline girdiğini gözlemleriz. belki o gün arabasına biri çarpmıştır, işten kovulmuştur, sevgilisinden ayrılmıştır, hayatı tamamen tersine dönmüştür. o günün içinde biriken tüm nefretini, burada veya başka platformda başkalarından çıkarmak isterler.o kişi, o kötü günün sonunda yazılan şeylerden ibarettir diyemeyiz şu durumda.
devamını gör...
elbette değildir. kimse burada bir kimliğe bağlı kalmak zorunda da değildir. fikirler değişir, gelişir, dönüşür. ruh hâli ve düşünme biçimi de öyle. bunca değişkene bağlı profiller de elbette ortaya net bir sonuç çıkarmaz. bazen eski tanımlarıma rastlıyorum ve onu yazdığıma inanamıyorum. hatta çok ciddiyim bazen akşam yazdığım şeye sabah hayret ediyorum.
devamını gör...
kesinlikle hayır. bambaska karakterler çıkması çok olasıdır.
devamını gör...
sadece yazarın bir konu hakkındaki fikrini okumuş oluyorsunuz, o yorumdan ibaret değildir muhtemelen.
devamını gör...
tanımın ontolojik bir varlığı vardır artık. o yüzden yazardan ayrıdır. eleştiri bu yüzden tanıma gelebilir. yazara değil. mesela bok gibi yazmışsın demek eleştiri değildir. çünkü tanımla alakalı bir şey söylemez bize. yazarla ilgili bir şey söyler.
devamını gör...
bilmiyorum. tüm yazdıklarımı okur musunuz?.

lakin ben laps diye koymaktan çekinmem. bu sözlük malları olur, sözlük yetkilileri olur. hiç umrumda olmaz
devamını gör...
yazdiklarimla gurur duyup aklımın hâlâ yazmadiklarimda kalmasından mutevellit hayır diyorum, benim bir yarım da yerin altında. herkes ayağını denk alacak enn çok ben konusucam saksı degilimmm ben.*
devamını gör...
değildir.
ama benim için evet.
beni reelde gör yine sevmezsin.
bende kimseyi sevmem zaten.
devamını gör...
bir sözlük içi konu sorusu.

değildir. herkesin bin türlü huyu, hâli var. hepsini burada göstermiyoruz ya da göstermek zorunda değiliz. bazıları da gerçekte olmadığı gibi davranmayı seviyor. tanıma şansınız bile olmuyor o kişileri buradan.

dolayısıyla kimse karaladığı tanımlardan ibaret olamaz. ha diyorsanız ki "bana ne gerçeğinden, ben burada yazdıklarına bakarım", o zaman yanılmayı veya kandırılmayı da kabullenirsiniz. razıysanız sıkıntı yok bence.
devamını gör...
yazdıklarım benim yüzde 1 imi falan yansıtıyor.
normalde boş yapan biri değilim.
devamını gör...
tabii ki değildir, bazen öyle saçmalıyorum ki bu kesin ben olamam diyorum. aslında çok tatlı, çok fıstık bir insanım. tanısanız seversiniz yani...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yazar yazdığı tanımdan ibaret midir sorunsalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim