benim için (bkz: requiem for a dream)dir.hele son sahneden sonra kendime niye böyle bişey yaptım dedirtmiştir.
devamını gör...
vıvarıum
devamını gör...
recep ivedik.

edit: lan neden herkes yabancı film izliyor?
devamını gör...
movie 43.
devamını gör...
kitabını okuduktan hemen sonra hadi bir filmi izleyeyim deyip büyük bir hüsrana uğradığım 'dorian gray'in portresi'.
devamını gör...
a serbian film. dikkat lütfen izlemeyin travma olur. pedofili, nekrofili alayı var mide bulandıran cinsten.
devamını gör...
kesinlikle 1984'ün filmi. daha kötü olamazdı sanırım.
devamını gör...
tabi ki de(bkz: predestination (film))
devamını gör...
ilk aklıma gelenler şu şekilde: the perfection, gerald's game, 1922.
devamını gör...
persona kendimi baya sorgulamıştım.
devamını gör...
mullholland drive
devamını gör...
twisted pair . izlemeyen varsa yalvarırım izleyin hep bir ağızdan aşağılayalım . böyle bir montaj ve efekt olmaz . avatar gelse diz çöker tövbe eder karşısında . senaryodan bahsetmiyorum bile.
devamını gör...
(bkz: pink flamingos)
en iğrenç filmler de zirveye oynar.
devamını gör...
fantastic planet (la planète sauvage). 1973 yapımı fransız animasyonudur. insan tarif edilemez koca bir boşluğa gark olur daha ilk sekansta.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yazarlara ben ne izledim dedirten filmler veya diziler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim