yazdığım anda anlamı sabitleyen bir metin, onu her okuyuşta yeniden doğuyorsa, bu metnin “asıl” anlamı yazanın mı, okuyanların mı, yoksa hiçbirinin mi?
devamını gör...
önce okuyanların; çünkü herkes kendi deneyimlerine göre anlar
sonra metnin objektif anlamı; ben böyle anladım ama doğru mu anladım acaba
yazanın anlamı en son anlaşılmaya çalışılır. kim yazdı, o ne kadar bilir nasıl bilir, genel üslubu ve eğilimi hangi yöndedir.... bunların ışığında yazar aslında ne demek istemiştir.
devamını gör...
canınız sıkılınca neler yapıyorsunuz, tavsiyeler verebilirim misiniz
devamını gör...
#3855668 alınganlık değil. esmer tenlilerin kötü koktuğunu söylemek veya saç boyamalarının kezbanlık olarak tanımlanması terbiyesizliktir. insanlar buna tepki gösteriyorlar ki son derece haklılar. ben de katılıyorum.
devamını gör...
esmerler kötü mü kokuyormuş ? çok saçma bir önerme. insanın kokup, kokmaması biraz kalıtımsal çokça da beslenme alışkanlıklarıyla alakalıdır. çok fazla hayvani gıda, baharat, safran, sarmısak katkılı gıdalar tüketirseniz kokunuz ona göre değişir. yalnız bakır teni kızıl saçlı ve beyaz tenli erkeklerin tuhaf ve rahatsız edici bir ter kokusu var sanki.
devamını gör...
başka türlü olabilir miydi ki.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yazarlardan yazarlara sorular" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim