gün geçmiyor ki yeni belirtiler çıkmasın. insanı korkutan yeni belirtiler. acaba covid miyim diye beni de düşündürttü şu an.

ispanya’daki barselona üniversitesi'nden bilim insanlarının yürüttüğü yeni bir araştırma, koronavirüs taşıyan bazı kişilerin, daha yaygın semptomlar ortaya çıkmadan önce burunla ilgili bir dizi belirti yaşadığını keşfetti.

araştırmaya katılan koronavirüs hastaları "burunda garip bir his ve aşırı kuruluk” gibi belirtileri deneyimlediklerini söylüyor. kaynak
devamını gör...
istemsizce yalnız hissediyorsanız bir doktora görünün.
devamını gör...
bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete durumu.
bu işin altından daha ne gizemler çıkacak bakalım.
devamını gör...
kişilerde baş ağrısı, tat konu gibi duyuların kaybedilmesi,ates, halsizlik, öksürük gibi belirtilerin görülmediği insanlarda bile testin pozitif çıkması durumudur. yeni belirtiler aslında belirtisizliktir desek daha doğru olur.
devamını gör...
ikide bir update geldigi için bu hastalığa, şaşırtmayan haber. zaten herkeste aynı semptomlar aynı anda çıkmayabiliyor. bakalım daha neler çıkacak.
devamını gör...
yeni covid-19 dan korunduğunuzun belirtileri:
-yalnızlık hissiyatı
-depresyon
-uykusuzluk/halsizlik
-duvarlaın üstünüze gelmesi
-internet paketinizin bitmemesi...
devamını gör...
insandan insana, bünyeden bünyeye değişkenlik gösteren virüs türüdür. burada önemli olan kısım virüs ile temas süresi ve alınan virüsün yoğunluk miktarıdır.
devamını gör...
ben henüz bu virüsü kapmadım, sanırım. yakın çevremde hasta olanlardan duyduğum kadarıyla ilk belirtileri grip gibi. herkes grip oldum diye doktora gidiyor ancak doktor şüphelenip test isterse pozitif olduğu anlaşılıyor.
burun akıntısı öksürük eklem ağrısı ilk belirtileri sonrasında tat ve koku kaybı yaşanıyormuş
devamını gör...
nefes almakta ileride belirti gibi olacak pis hastalıktır.
devamını gör...
burada herkes kendi belirtilerini yazsa fikir edinmek için iyi olur. internette sürekli aynı şeyler yazılıyor ve bu yeni girilen dönemdeki belirtilerin değişiklik gösterildiği söyleniyor.

evde 2 kişi hapşırıklarla başladık ve dün de 2miz nezle gibiydik. burun akıntım ve nezlem vardı. saman alerjisi olduğunu düşündüm ancak bugün sırt ağrısıyla uyandım. tek bir noktada sırt ağrım ara ara nüksediyor. yarın test yaptırmaya gidebilirim bakalım.

çok hafif de yorgunluk var ama o psikolojik mi kestiremiyorum.

edit: bugün daha iyiyim çok hafif yorgunluk var ama nezle ağrı geçti.
devamını gör...
fakirliktir.
devamını gör...
hickirik. evet arkadaşlar bunu okumuştum saçma demiştim. sonra bende uzun zamandır hickirik tutması olmamıştı. o akşam oldu. ertesi gün hafif ateş ve boğaz ağrısıyla uyandım. bir de göz yanması. nasıl uzun süre tv izler pc başında oturur telefonu elinden bırakmazsın sonrasında gözünde bir yanma batma acı olur ya işte öyle bir durum oluyor. koku ve tat bende 8. gunde gitti. burada hemen teste gitmeyin diyenler olmuş, yapmayın arkadaşlar iyiyim corona değilim diye geziyorsunuz sonra her yere bulaştirip kendiniz son safhaya gelince gidip test yatırıyorsunuz sonra nasıl 50 bin oluyor e senin yüzünden.
devamını gör...
bir kaç haftadır gözlemlediğim kadarıyla baş ağrısı, bogaz ağrısı, ateş ve öksürük.
ilk dalgadan sonra ateş çok sık rastlamadigimiz bir belirtiydi ama şuan neredeyse tüm hastalara ağrı kesici-ates düşürücü ilaç yapıyoruz.
dediğim gibi bunlar hastalarımda gözlemlediğim yaygın belirtiler.
devamını gör...
gribin 10 katı aşırı etkileriyle seyrediyor bende. sonra da işte, öksürük. ama ciğer diken türden bir öksürük.

hala pozitifim.
devamını gör...
spesifik belirtiler olarak dikkatimi çekenler vücuda iğne batması hissi ve gözlerin aşırı derece ağrıması oldu.
devamını gör...
kulakların yeşil olması
devamını gör...
burnumun iç bölgesinde yanma var. covid belirtisi ise çabuk turunculandırın da birkaç gereksizle bayramlaşayım.
devamını gör...
günlerdir hastayım ve vücudum grip, ağır nezle, alerji covid belirtilerinden bir kokteyl yapmış gibi reaksiyon gösterdi. ateslendim, koku tat tamamen gitti, korkunç baş ağrısı hiç dinmedi, boğaz ağrısı yanma, öksürük gırla, ciğer pert, kas ve eklem ağrısı hep benimle, ayaklarda yanma vücutta karincalanma, titreme cart curt ne ararsan diyorum ya.
internette yabancı kaynaklardan covid ve diğer hastalıklar arasındaki farklari okuyorum fark falan yok kardeşim. hatta öyle ki covid olsan dahi hastalığın seyri yine kişiden kişiye değişiyor demek istediğim ben de 2 gün ağır sürer sonra hafifler tamamen başkasında 3 hafta solunum cihazıyla yatırır.
demek istediğim semptomların hepsi aynı eğer ki bu konuda takıntılı iseniz test yaptırın test yaptırmayacaksaniz dahi hastalık vücuttan tamamen geçmedikçe full recover olmadıkça kesinlikle dışarı çıkmayın. insani sorumluluk.
devamını gör...
az önce çişimi yaptım buda belirti olabilir mi acaba endişe duyuyorum.
devamını gör...
aslında koronadan çok korona sonrası belirtiler daha önemli. önceden hasta olurum geçer gider diyordum. hasta oldum en ağır olanından iki hafta hastanede yattım. şimdi deli saçlarım dökülüyor. kalp ritim bozuklugum tavan yaptı. biraz baktım kalp kası iltihabı olabiliyormuş. bir de anksiyete tavan artık. herşeye endişelenir oldum. zaten öncesinde de endişeli biri idim
şimdi tamamen kontrolden çıktı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yeni covid-19 belirtileri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim