başlığın tam doğrusu "yeni yazarlar eski yazarların tanımlarına pek beğeni atmıyor mu sorusu" olacaktı da karakter fazlalığı olduğundan böyle açmak durumunda kaldım.

öncelikle, tanımlarımın beğeni alması beni memnun eder çoğumuz gibi ama beğeni almak için hiçbir tanım da girmem. yani bir sinemacı da "ödül almak için" film yapmaz aslında normalde. ama bir filmi ödül alırsa da mutlu olurdur herhalde tabii. yanlış anlaşılmasın, kendimi öyle bir şey sandığımdan değil de hani analoji yaptım naçizane.

sonralıkla, sözlüğe geldiğimde ve sonrasında da eski yazarların işleri kendi aralarında döndürdüğü, yeni yazarları hiç ciddiye almadığıyla ilgili şikayetler görürdüm. artık ben de eski bir yazar sayılabilirim burada. ve ben aslında çaylakların bile tanımlarına beğeni atabiliyorum hep.

peki acaba yeni yazarlar çok mu "masum"? benim tanımlarıma kırk yılda bir, bilmediğim yeni bir yazardan beğeni geliyor mesela. genelde de hep beni belli oranda tanıyanlar/bilenler beğeni atıyor tanımlarıma. ama yeni yazarlardan da beğeni alıyorum elbette. sadece "pek" almıyorum.

tanımlarımın öyle beğenilere boğulması, herkes beni beğensin derdinde falan olan biri değilim. hatta genelde uçuk şeyler yazdığımdan az beğeni almamı da normal karşılıyorum.

yani bu sadece gözlemime dayanan bir durum tespitidir. ve yanılıyor da olabilirim. yani belki başka eski yazarların tanımlarına gayet de çok beğeni atıyorlardır yeni yazarlar.

ve herkes istediğini beğenir tabii. yani kimseyi zorbalamak derdinde falan değilim. *
devamını gör...
eski yeni fark etmez, ben kimseyi beğenmiyorum kolay kolay.

bir laleli'den dünyaya giden tramvay.
devamını gör...
doğru bir gözlem bence. yeni yazarlar büyük bir iştahla yazma derdine düşüyor gördüğüm kadarıyla. genellikle bildirimlerde pek yoklar.

bazı insanlarda da şöyle garip bir durum var ki eski yeni fark etmiyor bunda; mesela dm'den muhabbet ettiği, bir şekilde ısındığı kişi ya da kişiler dışında kimseye beğeni yapmıyorlar. kız tarafı, erkek tarafı gibi garip bir taraf tutma durumu içerisindeler. ilginç.
devamını gör...
çaylak maylak diye ötekileştirdiniz, küstürdünüz hep yenileri.
ben olsam ben de beğenmem*
devamını gör...
önce tanıma bakarım, beğenirsem artılarım. eski yazar, yeni yazar çaylak, sevmediğim yazar falan her neyse bu verdiğim artıyı etkilemez.
devamını gör...
eski yazarlar yeni yazarların kendilerine niye beğeni atmadığını düşüneceklerine eski yazarların kendilerine niye beğeni attığını düşünseler sorunu çözecekler de.. evet yeniler pıff. hıhı aynen
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yeni yazarlar eski yazarlara pek beğeni atmıyor mu sorusu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim