5 yıldır bitiremediğim tatlı okul ve bölümüdür kendisi.

davutpaşa kampüsünde yıldız kafenin karşısındaki fakülte kmf olup 5 yılımın geçtiği yerdir. diğer entrylerde söylendiği gibi kız sayısı çok yüksektir. halısaha ayarlanamayıp maça öğrenci işleri memurunu çağırmak zorunda bile kalabiliyorsunuz ve dendiği gibi salak saçma aşırı ortalama kasıp insanların işine burnunu sokan kızlar da mevcuttur. not değil sanki ömrünü istiyorsunuz sanki bir saat trip. hocalar ise klişe olacak ama çok iyi de var çok kötü de. (bkz: yavuz salt)(bkz: ibrahim doymaz)(bkz: seyhun kıpçak)(bkz: emel akyol)(bkz: mesut akgün)
genel olarak hocalar sınavlarda öğrenci tokatlamayı sever. çoğu zaman çok düşük notlarla cb-bb verdiğiniz dersler olur. üst dönemler alt dönemler çömez gibi muhabbetlerin pek olmadığı çoğu öğrencinin sıcakkanlı olduğu bölümdür. ''benim dönemim öyleydi'' seçmeli derslerin adında olduğu gibi seçmeli olmayıp ''önünüze 2 ders atılır ikisinden birisini almak zorunda kalırsınız ama en az 20 tane seçmeli ders seçeneği vardır okulda'' zorla aldırılır. değişik sorunlar yaşadığınız tatlı bir bölümdür kendisi kısacası.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yıldız teknik üniversitesi kimya mühendisliği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim