yıldız teknik üniversitesi 2021 ödül töreninde yılın enlerine ve ünlü isimlerine ödüller verilirken saçma bir olay yaşandı. kerem bürsin ödülünü alıp sahneden inerken sunucu bay j'nin
"kerem bey zor şartlarda çalışıyor. gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin tl alarak çalışmaya devam etti" söylemlerine hedef oldu. bu hadisenin üzerine kerem bürsin sessizce salonu terk etti.
işin garibi ödül alan herkes ünlü, ödüle layık görülen adaylar da ünlü
organizasyon asgari ücretlilere ödül veriyordu da kerem bürsin'in mi haberi yoktu ?


buradan
devamını gör...
vallahi helal olsun bay j'ye*. bu başarısız, kasıntı, oyunculuk yapamayan kerem bürsin'e de ödül veren yıldız teknik'e de aşk olsun.

edit: aldığı para umrumda değildir.
devamını gör...
napsın abi herkes asgari ücretle mi geçinmek zorunda? yurt dışında aktörlerin karne ile mi ekmek aldığını sanıyorsunuz? bana gereksiz bir duyar gibi geldi. önce dj onu işe alan kapitalist patronuna vaazını verseymiş keşke. sözlükten sistem eleştirisine kalkışmaktan farkı yok.
devamını gör...
kerem bursin'i vasat altı bir oyuncu bulsam da yaptığı hareket son derece doğru. sanane kardeşim adamın aldığı parayı açıklamak sana mı düştü?
devamını gör...
haklı olaydır.
sunucunun görevi ödül törenini sunması ve ödülleri dağıtmasıdır. ödülü vereceği kişilerin cebine giren paranın muhasebesini yapmak değil. özellikle herkesin gözü önünde kerem bursin'i kazandığı paradan vurup, rezil etme ve küçük düşürmesi tamamıyla sunucunun saygısızlığından ötürüdür. zenginin malı züğürdün çenesini yorardiye boşa dememişler.kerem beyi de ayrıca tebrik etmek lazım, sessiz sedasız töreni terk ettiği için.

kendisinin oyunculuğunu pek beğenmem ama kadına yönelik şiddete karşı tepkisiz kalmayıp buradan şunları söylemesiyle ben de az da olsa sempati uyandırmıştır.

sunucuya dava açıp bi 120.000 tl alarak biraz da sunucunun gözlerini yaşartması dileğiyle *
devamını gör...
kerem bursin kasıntı biri evet, aynen aynen dizisine yakışmadı evet fakat adamın aldığı paradan size ne? madem eleştiri yapacaksan maçan yiyorsa prodüksiyon şirketlerini eleştirirdin sayın bay j.
devamını gör...
normal bir olaydır. adamın aldığı paradan size ne oğlum? ronaldo 1 yılda 100milyon+ euro kazanırken iyi ama..
devamını gör...
haberin içinde kerem adlı birisinin olması bile adamın haklılığını kanıtlar. well done. evet.
devamını gör...
doğruları söylemiştir. zoruna gidince malum salonu terk etmiştir.
devamını gör...
sunucunun hareketi saçma kerem bürsin’in ödül alması daha saçma.
devamını gör...
sunucu'nun oyuncu ile geçmişten gelen bir problemi varmış gibi duran olay.
devamını gör...
yahu ben de çok haz etmesem de adam ne yapsın? asgari ücretle çalışan halk bu adamların oynadığı dizileri ağzı açık izleyip hayaller kurmaya bayılıyor! ne desin adam bana para vermeyin halka mı dağıtın desin? ha ödül ne alaka bu adama dedim tabii ki o ayrı.
devamını gör...
pandemi döneminde tv'de milyon tane dizi ve oyuncu varken kerem bursin'in neden ödül aldığını merak ettim. bunu sorgulamayıp aldığı ücret üzerinden espiri yapmak zevzeklik olmuş. tanım:hande erçel'le aşk mı yaşıyor diye diye ayakta tutulan boktan bir dizinin yeteneksiz oyuncularından birinin aldığı ödül sonrası ödül töreni sunucusunun münasebetsiz şakasını içeren durum.
devamını gör...
bende olsam aynı şeyi söylerdim herhalde iyi söylemiş.
devamını gör...
bir ytü'lü olarak oyuncu sıfatını haketmeyen insanlara ödül verecekleri için izlemediğim ödül törenidir.bu ülkede binlerce canını dişine takan, yetenekli ve eğitimli oyuncu ve adayı varken kerem bürsin gibi sadece fiziksel olarak standart olduğu için bir yerlere gelen insanlara ödül vermek nedir ya?
devamını gör...
ilk olarak, şu amerikan aksanıyla ııııı ııııı diye konuşan kasıntı oyuncu çocuğu savundurttunuz ya şu olay yüzünden... ben size ne diyeyim sevgili yıldız üni? ödül vere vere bu tipleri mi buldunuz kuzum? o konuda bir miktar sizlere kırgın olduğumu belirtmek isterim.

ikinci olarak, bay j’nin oradaki görevi sunuculuk yapmak. orada ödül alan herkes ünlüyken (!) ve bölüm başı 28383773 milyor dolares alan bir sürü oyuncu(!) varken, kerem bürsine takılması biraz abesle iştigal olmuş. o zaman orada herkese laf etmesi gerekiyordu böylesi bir durum hedef göstermekten başka bir şey değil.

üçüncü ve son olarak, bölüm başı 120 bin nedir yaa valla kariyer hedeflerimi gözden geçirip vasıfsız bir oyuncu olmak istiyorum. malum bu ülkede vasıfsızsanız bir yerlere gelebiliyorsunuz ya o yüzden şeettim kıps.
devamını gör...
bay j’ye giren çıkan nedir onu anlamadım.
adamın yaptığı işin ederi bu, hayır sanki bu dangalağa sahneye çıkması için bu paraları verseler kabul etmeyip “ben bu rakamları hak etmiyorum “diyecek.
adam çalmamış, çırpmamış sana ne derler ulan kımıl zararlısı.
devamını gör...
bir insanı ödül vermek için çağırıp da sonra da laf sokmaya çalışmak ya da bu duruma seyirci kalmak.. zaten herkesin canı burnunda çok mu zor bir hoşluk yaşatmak, ele yüze bulaştırmadan bir ödül vermek? ödül diye çağırıp istediğinizi söyleme hakkınız yok, bir üniversite olarak da süreci kontrol edemeyecekseniz yapmayın organizasyon falan.
devamını gör...
kısaca bay j, cem yılmaz olmaya çalışmış ama elinde patlamış.
devamını gör...
saçma sapan bir tartışma. kazananlar: kerem bürsin, bay j, bürsin’in dizisi. reklamın iyisi kötüsü olmuyor işte. sonuçta benim gibi bu ödül töreninden haberi olmayan, hatta çocuğun oynadığı diziyi dahi bilmeyen insanları haberdar ettiler. ben şimdi kerem bürsin’i, oynadığı diziyi, rol arkadaşlarını, bay j’in hangi radyoda olduğunu vs öğrendim, farkında oldum. samimi ya da kurgu, iyi iş çıkarmışlar.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kerem bürsin'in yıldız teknik üniversitesi ödül törenini terk etmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim