ağır itham.

ne yapmış olabilir bir insan bu sıfatı hak edecek?... canidir mesela, canlı katletmiştir. cam kırıkları koymuştur mesela çocukların yediği kurabiyelerin içine *, nifak ekmiştir, kötülük biçmiştir, çivili yol döşemiştir, insan sevmez, hayvan sevmez, bitki sevmez, gülmez, güldürmez; ağlatır, bile isteye can yakar, bela olur, dili zehirlidir, kıskançtır, hasettir, dal kırar, gönül yontar biri midir? meziyetleri bunlardan biri, birkaçı ya da hepsi midir?

insan bu ithamda bulunmak için nasıl bir muameleye maruz kalmış ve mağdur rolüne bürünmüş olabilir? ben işin içinden çıkamadım, sözün sahibi gerekçelendirebilir belki.

beni hor görme kardeşim
sen altınsın ben tunç muyum?
aynı vardan var olmuşuz
sen gümüşsün ben saç mıyım?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yüreği kirli" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim