charli d'amelio mesela. kız sadece belini oynatiyor. belini!
devamını gör...
yıllardır ponzilenen x kuşağının saadet zinciri sahiplerini zengin etmesi durumu yanında daha masum kalmakta.
devamını gör...
sadece z kuşağı değil, türk insanının genelinin yaptığı yanlış hareket. nerede kulis yapan, kavga çıkaran anlamsız hareket yapanlar varsa onlar ülkede popüler oluyor. yetenekli olan değil, bilinçli olarak aptalı oynayanlar popüler oluyor. sorsanız herkes ayıplıyor ama pohpohlamaktan da geri durmuyorlar.
devamını gör...
hay z kuşağı , hiç yararınız yok . siz gelmeden önce dünya çok iltizamiydi .
devamını gör...
50+ amcalar tarikatçı rantçıları zengin edip milletin rızkını yiyen siyasilere oy verirken bir şey demiyorsunuz. tabi z kuşağına bok atmak çok kolay önüne gelen sallasın.
devamını gör...
sadece z kuşağı ile alakası olmayan olaydır. yarışma programlarının bazılarına bakarsanız, düz sade yarışmaların olduğu programlar değildir. arkadan konuşma/gıybet, hakaret etme, suçlama, aşağılama, kusur bulma kısacası normalde adice görülen davranışların çoğunu rahatça görebilirsiniz. normal efendi birinin bu yarışmalarda barınmasına imkan yoktur. hem yapımcı reyting getirmediği için istemez, hem de bu tür gayriinsani davranışların olduğu ortamda normal bir insan barınamaz.
fakat burada asıl sorun bu ahlak seviyesi bir hayli düşük programların fazlaca izlenmesidir. bu programlar fazlaca gündem oluşturmaktadır. toplumun seviyesini tvlerdeki programlardan rahatça görebilirsiniz.
devamını gör...
vahşi kapitalizmin gelişimi ile doğru orantılı ilerleyen durumdur. dünya değişiyor dostlar. inanın ben de saçma sapan tiplerin zengin olduğunu düşünüyorum fakat bundan 50 sene sonra orta yaş kesimi bu tarz insanlara saygı duyacak ve bunları saçma sapan bulan insan sayısı nerdeyse yok olacak. dünya tarihi birilerinin saçma sapan bulduğu birilerininse yavaştan yücelttiği insanların gündem oluşuyla geçti dersek çok da isabetsiz bir önerme olmaz...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"z kuşağının saçma sapan tipleri zengin etmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim