kocaburun muzaffer özdağ, "istesek biz de aday çıkarabilirdik ama dem'in başkanlığı almaması için bu iki ilde terörist partiyi (mhp) destekleme kararı aldık demiş.
www.cumhuriyet.com.tr/siyas...
merak ediyorum, bugüne dek akp'ye ve koldaşı mhp'ye çakan zafer partili ırkçı faşolar koca burun muzo'nun bu sözlerine ne diyecekler.
devamını gör...
saçma sapan bir karar. bu akmhp daha dün numan kurtulmuş'un dem parti ile görüşme yapmasına ses çıkarmadı. yarın bir gün zafere karşı dem partiyi bile desteklerler neticede hüdapar ile aynı ittifaktalar hatta biri diğerinin kürt islam sentezci versiyonu o kadar.

ayrıca kars'ta ağrı'da zaferin pek bir etkisi ya da oyu yok. son derece gereksiz bir hamle olur. akmhp zafer partisine bir tas su bile vermez.

not: mancınıksppr
devamını gör...
bütün sağ zihniyetin, köleci sistem sempatizanı olduğuna kanıttır. bu garip değil, asıl ülkedeki kölelerin yine bir sağ partiye oy vermesi, yani sırtına kırbaç vuran eli öpmesi gariptir.
ekleme: aman belediye pkkya geçmesin paranoyası yaşayanların, fetö-hizbullah-tarikat ittifakına yanaşması. neresinden tutsan elinde kalıyor.
devamını gör...
pkk'nin eline geçebilecek muhtemel belediyeleri o itlere teslim etmemek için yapılacak destek.
şerefsizlere bak dünden beri sosyal medyayı ağlama duvarına çevirmişler.
sizin gibi köpeklerin eline geçip belediye gelirlerini dağa aktarmaniza musade mi edeceğiz?
ne kadar kavga etsek bile mesele siz olduğunuzda aynı noktada buluşuruz biz.
devamını gör...
dün jitem başlığı altına detaylı bir yorum yaptım , anlattım.

faşist ve köktendinci partiler kan ile beslenirler ,milliyetçi-ayrılıkçı örgütlerde aynı.
pkk 1984 çıkışı sonrası sistemli bir şekilde doğuda sol partilare ve illegal marksist örgütleri yok etme yoluna gitti, hep kuruldu(halkın emek partisi-1991 meclise giriş) bende üye olmadan çalıştım hep'te sosyalist olarak destek verdim, kürt milliyetçileri hep'in içinde solcuların başarılı olmaması shp ile işbirliğinin akim kalması için ellerinden geleni yaptılar. shp o dönemlerde diyarbakır'da %50-52 oy oranına erişti diğer doğu illerinde de başarılı oldu. eceveit ve baykal kumpası ile shp yok edildi.
eğer shp tek başına iktidar olsa ve hep 'de desteklese idi ne pkk ne terör sorunu kalırdı.
ne zaman sosyal demokratlar ve sosyalistler (yasal tabi) başarıya yürüse pkk ve milliyetçi kürtler hep engellemeye çalıştı .
mhp ,bbp,mçp,refah partisinin hiç bir şekilde dolaysız bir pkk karşıtlığı yoktur , hep şehit-gazi-vatan-millet -beka,düşman bu laflar..
pkk güçlendikçe mhp ve refah sonrası akp 'de güçlendi ,olan halka ve ülkemize oldu.

pkk başı murat karayılan direk açıkça ,alenen ben amerikancıyım demedi mi.

şu an israil'i desteklemiyorlar mı ?

ırkçılıkla, vatan-millet edebiyatı ile bir adım ileri gidemezsiniz örneği türkiye'dir.
bakın ülkemize kimler zengin oldu , emekçiler ,emekliler ,küçük esnaf,çiftçi,köylü kasabalı nasıl fakirleşti.
adam mafya ,yoksulun kanından besleniyor ama ülkücüyüm diyor,vatan-millet diyor savaşmaya geldi mi çürük alıp kaçıyor.
dün tweter'da gördüm menşur televizyon dedikoducusu hakan var, son 20 günde ölen 21 askerimiz için akıl veriyor ama geçmişine bakıyorsun askerlikten kaçmış.
bakın 2,5 ay sonra seçim var bütün yaz eylem yapmayan örgüt kışın en sert günlerinde saldırdı.
arkasından vatan millet edebiyatı başladı..

chp'de miting erteledi ,chp'nin keyfi yerinde lokum gibi muhalefet.

birde sorarım özdağ pkk ile hiç mücadele etmiş mi ancak gider sınıra plastik oyuncak mayın döşer polisi görünce topuklar..

pkk ve kürt sorununu ancak sosyal demokrat yada sol bir iktidar çözewr başka alternatif yok,pkk'de bunu bildiğinden hep sola -sd.'ye çelme takar.
devamını gör...
pek umrumda olmayan durum.

hüsamettin muhtemelen farkında olmadan aynı girdiyi aynı dakika içerisinde 9 kere göndermiş
modlar falan da görmemiş galiba.

neyse hüsamettin ben seni anladım kardeşim,
sen çok haklısın
9 kere okuyup, tasdikledim seni.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"zafer partisi'nin ağrı ve ığdır'da mhp'yi desteklemesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim