steven zhu, amerikalı elektronik müzik yapımcısı ve şarkıcısı.
(bkz: zhu - faded) parçası ilk dinleyişte aşık olunan şarkılar kategorisindedir.
devamını gör...
zhu çincede usta anlamına gelir. (bkz: zhu-only) benim için bambaşka olan şarkıdır. dinlemekten sıkılmayacağım ender parçalardan. malum yerlerde de sevmeyeni yoktur.
edit: (bkz: in the morning)'i unutmuşum
devamını gör...
müziğinde kendimi kaybettiğim, her an dinleyebileceğim elektronik müzik erbabı. en sevdiğim parçalarından olan şunu bırakıyorum.
devamını gör...
tam zhu icin başlık açacaktım ki zaten var olduğunu gördüm.
bilmeyeni çoktur. bilen için ise bağımlılıktır. 70 yaşıma da gelsem sıkılacağımı düşünmüyorum. favorimi de bıraktım:
devamını gör...
the weekend'in daha kaliteli işler yapan ve underrated kalmış versiyonu.cevremdeki insanların müzik kalitesini zhu dinleyip dinlememesine göre yargılıyorum o derece kaliteli şarkıları var.populerlik seviyesi şuan çok iyi.gereginden fazla popüler olursa kalitesininin düşeceğine son derece eminim.zhu dinleyin dinlettirin.
devamını gör...
bir yandan herkes dinlesin dediğim bir yandan da kimse bu harika insanın şarkılarını keşfetmesini istemediğim mükemmel sanatçı. kalitesi hiçbir sanatçıyla kıyaslanmayacak kadar özgün. gelecekte ki sevgili için tüm kriterleri yıkıp, zhu dinlemeli diye değiştiriyorum. *
faded ve dreams aklınızı uçurabilecek güzellikte.
devamını gör...
mannequins & egos


7/24 bunu dinliyorum.
devamını gör...
15 temmuzda alaçatı suma beach’e gelecekmiş. gidemem sanırım ama ölmeden canlı dinlemek isterdim bee. klipleri sesiyle birleşince orgazmik etkili.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim