yoldaş için bir format önerisi. neden olmasın ki? sözlüğümüzde de buse varol ile gelin evinde maharetlerini sergilemek isteyen kadınlar misali bir sürü testosteron patlaması yaşayan erkek var. bence bunlara da bir fırsat verilmeli. buradan ekmek çıkar bence. kafes dövüşleri falan organize edilebilir, reyting rekorları kırılabilir. yoldaş'ın buse varol'dan ne eksiği var ki?
devamını gör...
ne patlaması? testosteron mu? alfa mı? burada mı? pardon ama burası beta bile kaynamıyor, o derece vahim. gerçi çok libidokiller bi mekan, çok acayip bi yer.
devamını gör...
#4103819 ne zaman girdiğine bağlı acaipliği değişken.
devamını gör...
bir insan alfa erkeğin, beta erkeğin falan tanımını biliyorsa gaydir. kusura bakmayın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük ile alfa erkek evi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim