kendine yerleşmiş bir duygu olan kırılmak ve bunu başkalarının yaşamasından korkmak. aslında başkası adına üzülürsün. çünkü ne kadar kötü bir his olduğunu bilirsin. sana yapılır sen bunu çok iyi deneyimlersin ve başkasını da bu konumda görmek istemezsin. ben kırıcı olmaktan çok korkarım zira çok fazla kırılmaktan kırılgan ve ziyadesiyle alıngan birine dönüştüm. kırıcı olmaktan korkarım çünkü bir insanı üzebilmek bana kalpsizce gelir hem kendimi öyle adlandırmaktan korkarım hemde başkasının benim gibi hissetmesine üzülürüm.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kırıcı olmaktan korkmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim