zaman tüneli

500 internal error vermesi hadisesidir. şu saniyeler yaşanmıştır.
devamını gör...

gidiyorummmm buralarrrrdaaaaaaaannnnn
devamını gör...

babanın kızını çalıştırmaya başlamasıyla sonuçlanır, "kendi paranı kendin kazan ki, paranın kıymetini bilesin kızım", diye de ekler.
devamını gör...

önemli olan ne olursa olsun mantıkla hareket edip duyguları bastırmaktır, gerçek güç budur.
devamını gör...

ben hala diyorum, yani mesajlaşır gibi başlık açılıyor ve bu cidden birinin gelip sözlüğe yazma hevesini kaçırıyor. yani kimsenin 15 yaşında olduğunu düşünmediğim için diyorum ki biriyle probleminiz varsa gidip konuşun. ya da engelleyin. saçma başlıklar açıp, ya da çocukça şeyler yapıp ortalığı karıştırmanın anlamı yok. ben günde bir kaç kere yazıyorum yazmayı sevdiğim için.
dünkü olay baya karıştırdı burayı ki, konuya hakim bile değilim. bir anda baktım millet birbirine ana bacı düz girmiş.
yapmayın, içinizdekileri yazın, tanışın veya kaynaşın, ama ortamı bozmayın.
iyi günler dilerim.
devamını gör...

kanka, kral, reis, başkan, abi, hocam demekle düzgün bir muamele görmeyeceğini anlamış olabilir,
devamını gör...

sözlüğün huzurunu bozup insanları sinirlendiren ve tartışmaların çıkmasına sebep olan başlıklar.

dostlar çok fazla bu tip içerik görmeye başladık. tamam herkes bilgi içerikli entry girmesin eyvallah, goygoy yapalım eyvallah ama bir yerden sonra insanın yazası bile gelmiyor.
anketler ayrı konu (anket başlığı değil anketler) (eko’ya laf atmıyorum, anketi bile beceremeyen ve ortalığa pisleyenlerden bahsediyorum), birbirlerinin kuyusunu kazanlar ayrı konu, sol frame’in kerhane gibi olması ayrı konu.

bir yerden sonra yazarlar birbirlerine saldırmaya başlıyor ve önünü kimse alamıyor. söz konusu durum haklı/haksız muhabbeti değil. gereksiz bir kaos ortamı var.

bunun en büyük sebebi ise eksik moderasyon.

velhasıl ben daha yazmayı düşünmüyorum. ha bu kimse için önemli değil, olmamalı.
ancak bu yazarların git gide azalmasının bir sebebi var. bunun üzerinde durmalısın yoldaş.

gönlünü kırdıklarım varsa ayrı ayrı herkesten özür dilerim.
benden yana bir sorun yok. herkese keyifli sözlükler.
devamını gör...

benim köprü.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

selam beni çağırmışsınız
devamını gör...

söyle bakalım, ne söyleyeceksen.
devamını gör...

sözlük kaybeder, hayat kazanır.
devamını gör...

"imam"a söylersen onda kalır, "müezzine" söylersen herkes duyar.

kimi kastettiğimi bilirsin sen... sözlüğün sesi müezzin dir.
devamını gör...

alıp başımızı gideriz. siz de kendi kendinize yazar kalırsınız. benim kaybedecek bir şeyim yok, bilmem anlıyor musunuz?
zaten çok güzel bir kaç iyi insan kazanmışım.

sözlük olmasa da olur. ben çok meraklı değilim sözlüğe agalar. uyandırıyım... yani sabahtan akşama kadar benimle uğrasiyorsunuz, kafayi benle bozmuş gibisiniz. benim moralim bozulmuyor saçmalıklarınıza, sadece boku çıktı, insanı bıktırıyorsunuz. dediğim gibi giderim. no problem. zaten sözlük yakında kapanacak.
devamını gör...

sana yağmurlardan şarkı besteledim aynı rengin, söyleyeyim sen de bil lan senin rengin kahperengi, yaa ahaha..
devamını gör...

şimdi elindeki telefonu yavaşça yere bırak ve derin bir nefes al, nefes ver, yaklaş bakayım, yaklaş yaklaş, tamam şimdi gidebilirsin.
devamını gör...

eskiden gizli gizli emperyal kolası içerken enselenen solcuları tehdit cümlesi.
bizim müslümanlarda var mı böyle birşey? ne gezer
-seni imama söylicem. starbaksta bilemençino içip karı kız kesiyor dicem.
devamını gör...

uçuyorlar.
devamını gör...

bu hissiyata haiz olan yazarları dm kutuma beklerim. gelmişinize, geçmişinize niyaz eder, iyi çalışmalar dilerim.
devamını gör...

sürekli ısrarla istenen şeyi artık dayanamayıp vermektir.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim