zaman tüneli

bacı get down, got'em all down, gotta catch'all body get down güfteleri eşliğinde boogey dansı yapıyorum şu an, ewd.
devamını gör...

ikisi birlik olup ekonovich yazarını dövsünler bence.
devamını gör...

taş gibiymişim anasını satayım, ewed, ben olsam bana çakardım deyip kucağına nur topu gibi bir paradoks bırakıyorum sehpa reyis.
devamını gör...

gerekirse bacıma 619 bile çekerim, görev insanıyımdır... yalnız kemerin bir küçüğü var mı? ben 0 bedenim de ^^ uwu
devamını gör...

umarım sudoku döver.
ikisiyle de muhabbetim yok da. sudoku daha çekilir biri gibi.
devamını gör...

inanmayın sizi yalicak.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

benim ödüller neden sergileniyor!
bence ben vip yerden maçı izleyeceğim
ama yine de kapışmak isteyen olursa
benim karşıma yiyen çıksın!
adamı madam ederim.
sie!
devamını gör...

abii inanılmaz iyiyim yhaa.

yükseliş şaka mığğ. sıısııss
devamını gör...

sözlük bacılarım için bir öneriyle geldim.

her hafta cuma günleri toparlanıp birbirimizle kapışalım, birbirimizi dövelim... şaka yapmıyorum, tıpkı smackdown gibi bir şey olsun bu... kemerlerimiz olsun mesela, diva kemeri, bacıların bacısı kemeri, ne bileyim gacıların bacısı kemeri gibi... böyle sözlük erkolarına malzeme olmaktansa onları kontrol edebileceğimizi düşünüyorum, biz kemerler için birbirimizi dövdüğümüz haftanın sonunda bunlar ''hmm bunlar dövüşmüş, biz daha iyisini yapabiliriz, bizler de sevişeceğiz...'' diyerek birbirleriyle sevişecekler.

bacıdown'un ilk hafta dövüşünü de hazırladım. poine bacım ile vs atacağım... mesela o sahneye opeth'in harvest'i ile çıkacak, ben blackpink'in go şarkısıyla çıkacağım... kim kazanırsa bacısu kemeri alacak... bu şekilde 2-3 vs attırmayı planlıyorum. hatta ilk haftanın kapanış dövüşü olarak zugra vs kara kedi düşündüm, tabi henüz kendilerine sormadım.

normalde fight club tarzı kemersiz, şekilsiz şukulsuz dövüştüğümüz bi etkinlik de olabilirdi ama kesin ağzımızdan kaçırırız, ilk kuralı yıkarız biz. bacı club'ın ilk kuralını ben bile bozabilirim emin değilim kendimden... ''üff geçen bi dövüşmüşüz...'' diye kaçırırım ağzımdan.

bunu hayata bi geçireyim seyredin bak, erkekler ertesi hafta izlanda gay draması filmi gibi sevişecekler birbirleriyle. hepinizi birbirinizle seviştiricem oğlum taktım kafaya, en testosteronlu yazarınızı bile mubi'de festival filmi kovalayan mubi çantalı çocuğa dönüştüreceğiz.
devamını gör...

ekonomist. (yersen!)
babadan oğula nesil bunlar.

devamını gör...

çıkmazda hissediyorum. güçlü müyüm değil miyim bilmiyorum.
devamını gör...

good luck bi kodu mu allah’ına kavuşturur. soru mu bu?
devamını gör...

good luck fena gaza geldi bence. birazdan biceps atar
devamını gör...

2 dakika dinlemişliğim yoktur.
devamını gör...

zugra'nın "yeşil bişey" gördüğü shr-eko #4069898 hahahaaa
devamını gör...

good kesin alır gibime geliyor bilmiyorum.
devamını gör...

"çamur güreşi" yapsınlar...hıhıhıhı sısısısısı
devamını gör...

üzerine düşünerek karar verilecek bir şey değildir insan ilişkileri, kalbinden geçeni dinlemeye alıştırmak lazım kendini. o söyler "yapma ya da yap" diye...
devamını gör...

şup şup tombiğini de döver bence gud lak.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim