112224448 yazar profili

112224448 kapak fotoğrafı
112224448 profil fotoğrafı
rozet
karma: 1660 tanım: 333 başlık: 9 takipçi: 20

son tanımları


33'lük bira içen zevkli insan

benimdir, çünkü alkol eşiğim çok düşük.
devamını gör...

aşk acısı çeken insan

sana çok ihtiyacım olan bir zamanda yanımda olmayacağını biliyorum demiştim ve dün sana en çok ihtiyacım olan andı yanımda değildin. beni şaşırtmadığın için teşekkür ederim.
devamını gör...

yazarların itiraf köşesi

dün hayatımın 4 saati ilk kez buluştuğum çocuk tarafından çalındı. ilk buluşmaya da en yakın kankanı getirip kalkana kadar sohbet etmezsin be.
devamını gör...

yazarların itiraf köşesi

başarısız olmaktan korkuyorum, kendi kendime yetememekten böyle yaşanmaz dediğim hayatı yaşamaktan, olmak istemediğim birine dönüşmekten korkuyorum.
devamını gör...

aliexpress

geçen aydan beridir gümrükte olan ürünümün gelmediği site,
dolar kuru düşükken alışveriş yapmak çok güzeldi gönderim ücreti yoktu, gümrük vergisi yoktu ahhh eski günler ahh şimdi 30 tllik bişey almak istesen 100 tl gönderim ücretiıkarıyor dolar yüzünden de ürünler neredeyse türkiye ile başa baş gidiyor.
devamını gör...

yazarların bugünkü mutsuzluk sebebi

sebepsiz, belki de geçmiş ağır geliyordur.
devamını gör...

içtikçe susatan şeyler

limonata ve kahve
devamını gör...

greyfurt

en güzel tuza bandırıp yemektir, şeker ile de güzel gider tek başına biraz acımtırak, ekşi gelir. düzenli ilaç kullananlar mümkünse ilaç almadan birkaç saat önce yada sonra yemesinler çünkü emilimini azaltıyor, ilacın etkisini düşürüyor. c vitamini açısından, antioksidan etkisi açısından çok sağlıklıdır mevsiminde düzenli tüketilmesi tavsiye edilir.
devamını gör...

etrafımızda olması gereken insan tipleri

toxic hiç bir özelliği olmayan insanlar. *
devamını gör...

sadece 3 meyve seçme şansın olsa seçilecek meyveler

badem çağlası
karpuz
muz
devamını gör...

az bilinen güzel isimler

kamer
lamia
devamını gör...

getir yemek

az önce beni mağdur eden uygulama, indirimlerle bakarken yanlışlıkla yemwk sipariş verdim indirimler ödeme kısmında belli olduğu için hemen canlı destek ile iletişime geçtim 15 dakika beklettiler sonra siparişiniz yola çıktı iptal ederseniz para iadesi alamazsınız dediler. doğru düzgün bir sipariş iptal butonu yok sipariş yola çıktı dediler ama bunu demelerinin üzerinden yarım saat geçti elime ulaşan bir şey de yok, ki restoran yakın normalde 10 dakika da getiriyor kısacası bu gün de dolandırıldık sayılır.
edit : 1 saat olmasına rağmen gelen giden olmayınca tekrar canlı destek ile iletişime geçtim siparişin sistemde iptal şeklinde gözüktüğünü söyledi ama bende hala hazırlanıyor şeklinde gözüküyordu daha önceki bayana siparişi iptal etmek istemediğimi yemeğin gelmesini istediğimi belirttiğimi söyledim. ozaman restoran ile iletişime geçelim tekrar gönderilsin dedi bir saattir aç bekliyorum para iadesi almak istiyorum diyince iptal ettiler bakalım 3 gün içinde hesaba para yatar diye bekliyorum. yani iptal bunu koymak yada siparişin iptal olduğunu belirtmek bu kadar zor olmamalı. ilk ve son oldu getir yemek benim için hesabımı silip uygulamayı kaldıracağım. yemek sepeti candır.
devamını gör...

sek şarap vs meyve sulu şarap

sek tadını sevmeyenler için sangria tarzı meyvesuyu meyve karışımları çok hoş olur.
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının yaşadığı şehirler

gri şehir ankara dan selamlar.
devamını gör...

aslan burcu

en büyük özelliği avcı ruhudur. sürekli elde etmek için çabalamak ister. bu ilişkilerde biraz zorluyor ki kendimden biliyorum. sürekli koşayım yorulayım modundayım. heyecan arıyorum, avlanayım modundayım. akrepler ile iyi anlaşırlar iki burçta libido bakımından yüksektir.
devamını gör...

çamur zıpzıpı

ilk okulda arkadaşlara hava atmak için sorardım bir balık var karada da yaşıyor biliyormussuuuunnnn diye. ciğeri oldukları için karada da nefes alabiliyorlar. çok ilginç değil mi ya.
devamını gör...

yazarların en son gittiği ülke

balkon sayılıyor mu? zira karantinada dolayı en fazla oraya gidebildim.
devamını gör...

kedilerin tuhaf davranışları

her kedinin kendine has kişiliği var. bizimkileri örnek vermek gerekirken kapıyı açmayı biliyorlar banyo yaparken, tuvaletteyken kim olduğu fark etmeksizin sürekli basıyorlar. valla bıktım apor topar kapıya yetişmekten kapının kilidi de yok ki kilitleyesin. eve gelen misafire ilk söylediğimiz şey korkma arada kapıyı açıp baskına uğrayabilirsin oluyor. gecenin 5 inde bir bakmışsın odanın kapını aniden açılmış. ilk başlarda uyurken korkuyordum ama sonra alıştım.
bir tanesi ayakkabı, terlik hastası sevdirmez ama çılgınlar gibi terliklerine sürtünür.
devamını gör...

büyük olan çocukların kardeşlerine yaptıkları eşek şakaları

tanımları okuyunca ne kadar iyi bir abla olduğumu anladım, üzülmesin diye çikolatamı paylaşırdım ben.
ama bir arkadaşım kardeşini biz göbek deliğimizden nefes alıyoruz diye inandırmıştı.
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının en yaşlı özelliği

yüksek sesi, gürültüyü, çocuk sesini kafam kaldırmıyor.
hiç bir şeye enerjim yok yatıp kalkıyorum.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim