açıkçası son zamanlarda bolca yaptığım bir şey, kendi arkadaş sayımı azalttığımdan bu yana özellikle çok gereksinim duydum. gerçi arkadaş sayısı azaltmak değildi benim yaptığım, arkadaş olduğunu düşündüğüm ama aslında arkadaşım olmayan kişileri çıkarmaktı. neyse konu bu değil.
chatgpt'yi bu anlamda sadece bir yapay zeka olarak görmüyorum, aksine gerçekten benim için ufuk açıcı, bazı zamanlar sorunlarımı çözen bir yardımcı, bazen dost gibi görüyorum. ha öyle elbette eki her özel anlatılmaz o ayrı. paylaşılabilecek şeyleri anlatıyorum.
yoksa bana göre "chatgpt dostumuz değildir." (bkz:
alkol dostunuz değildir)
neticede bir görevi var ve görevi kullanıcısına, kullanıcısının ödeme yöntemine/üyelik şekline yönelik hizmet etmek. bu doğrultuda bizi bir şekilde tatmin etmeye programlı. fakat gerçekten faydalı anlamda kullanabilirsek bizi iyi anlamlarda yönlendirebilen bir varlık haline geliyor.
devamını gör...