allah belanı versin bay said yazar profili

allah belanı versin bay said kapak fotoğrafı
allah belanı versin bay said profil fotoğrafı
rozet
karma: 17288 tanım: 827 başlık: 18 apolet: 2 takipçi: 14
"mesele kötü insan olmak değil, ama ışığı yitiriyor insan. ışığı, sabahları kendini bağışlayan kişinin o kutsal masumluğunu yitirdik biz."

son tanımları


15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü

demokrasinin bileşenlerinden olan halkı yok sayıp demokrasi diyorlar, kendinden olmayanın yaşam hakkını dâhi gasp edip birlik diyorlar, milli olan tüm kazanımların altına dinamit koyup milli diyorlar. ironiyi de bizden öğrenecek değiller tabii, ironin de en iyisini yapıyorlar.
devamını gör...

günaydın sözlük

bugün de ege civarından günaydın sözlük

hopdiridiridatdiriditdiridom
devamını gör...

27 yaşındaki kadın ile 22 yaşındaki erkeğin ilişkisi

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

linç yiyecek bir fikir bırak

ülkemiz annelerinin çoğunluğu çocuklarının birey olmaları önündeki en büyük engellerden biridir.
devamını gör...

ankara ayazına ne oldu sorusu

yok şelale, yok fiskıye, yok gölet/göl derken ankara ayazını da bozdular.
devamını gör...

12 temmuz 2025 cumhurbaşkanının açıklaması

anayasa değişikliğinin kabulü için 400 mv yeterli; genişletilmiş cumhur ittifakının 375 sandalyesi var mecliste. peki sermayeden yana kaç mv vardır mecliste? 25'ten az olduğuna inanmak istiyorum ama bir gülme geliyor, bu kadar da polyanna olunmaz bu devirde bay said diyor.
devamını gör...

yazarların bugünkü mutluluk sebebi

yılın ilk aşuresini yedim. aşure de güzeldi hani, böyle beyaz bol malzemeli.
devamını gör...

yazarların son durumu

keyifsiz, bir de havalar sıcak. ama iyiyim, neticede sıcaklar bitecek, keyifsizliğimin de geçecek.
devamını gör...

günaydın sözlük

bugün de karanlıkların bin parçaya ufalanacağı günlerin umuduyla günaydın sözlük.

ahmet kaya - doruklara sevdalandım
devamını gör...

grok'a erişim engeli getirilmesi

insanlık ve yapay zeka arasındaki savaşın ilk kurşunu bu topraklardan atıldı resmen, tarihe not. *

grok'a resen soruşturma
devamını gör...

aşure

simülasyonda yeni görev aşure tabağı üzerinden açılmışa benziyor, tabaklara bakar mısınız?. nuh'un gemisinde yaban mersini, karanfil ya da gül kurusunun olmayışının sorumlusu da tabii ki biz olamayız.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bir kadının kaliteli olduğunu gösteren detaylar

bu başlığa görüş bildiren erkeklerden uzak durması.
devamını gör...

iklim kanunu

teoride olumlu görünse de uzun vade pratikte ülke yararına olmayacak birtakım kanunlar olarak yorumlanan teklif dün tbmm'de vekillerin neredeyse yarısının olmadığı bir oturumda kabul edildi.

buradan
devamını gör...

sivas katliamı

otuz iki yıl önce de olduğu gibi bugün de yarın da bu karanlık bu çirkin bu insanlık onuruna yakışmayan zihniyetle mücadelemiz bitmeyecek.

hasret gültekin rüzgarın kanatlarında eserindeki selam yollananlardan olacağını hiç düşünmüş müdür acaba?

kavganın ateşlerinde yananlara selam olsun.
devamını gör...

güne bir kedi bırak

toprağın npk oranını analiz edip damla sulama sistemiyle ilgili bilgi verdi.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

game of thrones replikleri

sezon 5, bölüm 8: hardhome'ın finalinde şu replik olsa bence hiç sırıtmazdı.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

anın fotoğrafı

boncuktan değil gayet de canlı kuş kondu pencereme.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

29 mayıs 2025 izmir belediye grevi

burada da diğer mecralarda da yazılanları okudukça beynime kan sıçrıyor. 'ben bilmem kaç yıl okuyup ..... oldum nasıl olur da bir temizlik işçisi benden daha fazla kazanabilir?' sorusu, fuzuli'nin bir dörtlüğünü getiriyor aklıma. * senin emeğinin karşılığını almak için mücadele etmiyor oluşun, insan onuruna yakışır şekilde yaşamak isteyenlerin hak mücadelesine gölge düşüremez bilinç yoksunu diplomalı. sana emeğinin karşılığını vermeyen emeği için mücadele eden o işçi değil, o işçinin de senin de emeğini değersizleştiren sistem sevgili diplomalı. ne zaman 'sen öylesin, ben böyleyim. ben senden daha fazlasını hak ediyorum.' kibrinden kurtulup emeğin değerini her alanda savunursun, o zaman diploman baki kalır sevgili diplomalı.

çok ilginç, cidden çok ilginç. neden ben de o işçilerin talep ettiği maaşı kazanmıyorum, hatta daha fazlasını hak ettiğimi düşünüyorsam neden daha fazlasını bana vermiyorları sorgulamıyorlar da hak ettiklerine inandıkları ücret için mücadele eden işçileri karalıyorlar. nereden bakarsan bak anlamsızlık.
devamını gör...

gezi parkı

gezi 12 yaşında.

grup yorum - düşenlere *
devamını gör...

mustafa varank'ın ali koç'a elleriyle baklava yedirmesi

sermaye-iktidar ilişkisi sayfalarca yazılsa şu video kadar etkili olmazdı. ve evet tekrarlayalım, sermayenin iyisi ya da kötüsü de olmaz. sermaye sermayedir.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim