başkası olarak kendisi yazar profili

başkası olarak kendisi kapak fotoğrafı
başkası olarak kendisi profil fotoğrafı
rozet
karma: 2768 tanım: 235 başlık: 22 takipçi: 87
"Gerçek, her zaman olduğu gibi, çok daha tuhaf olacaktır."

son tanımları


cinsel organınızın takma adı

söyleyemem sıkıntı çıkar. şeyim o takma adı aldığında aslında o adamı tanıyan eden yoktu. sevgilim takmıştı o adı. gerçi adamı da harcadılar ama olmaz söyleyemem, memuriyetim yanar.
devamını gör...

içki içen insanların ahirette vereceği hesap

"sizde sıkıntı yok kardeşim siz geçin, öbür beyinsizler hesap verecek asıl."
devamını gör...

her kadının erkeğini kendi zevkine göre şekillendirmesi

genellikle erkeğin kendisine itiraf edemediği ve bastıramadığı arzusudur. kendisini sevilmeye değer bulmaz ve sevgilisinin onu sevilebilecek birine dönüştürmesini ister. olur da böyle bir ilişki başlatabilirse kısa zamanda bütün suçu kadına atıp ilişkiyi bitirecektir. bağlanma problemleri yaşıyordur.

(bkz: bağlanma problemleri yaşıyorum demenin alternatif yoları)
devamını gör...

erkek adam önce allah'tan sonra da karısından korkar

noluyo la ? bugün bir küçük esnaflık, bir köylülük var sözlükte..
devamını gör...

kırmayan yormayan tartışmayan ilgilenen güler yüzlü kadın

anandır !!
devamını gör...

yazarların son durumu

mersin 'de terliyorum, yarın ankara 'ma kavuşacağım.

yaşasın kış, kahrolsun yaz !!
devamını gör...

erkekler kendini fasulye gibi nimetten sayıyor

nesi varmış lan fasülyenin !!
devamını gör...

öz eleştiriyi abartıp kendini mental olarak darp etmek

ınsanın kendisine bakışını, ebeveynlerinin bakışı belirler. "ten ve iz" de bunun böyle olduğunu söylüyordu yazar. sonrasında sürekli kendimi aşağılamanın, eleştirmenin aslında babamın bana karşı tavrı olduğunu keşfetmiştim. kendime onun bana davrandığı gibi davranıyordum. annemin de tavrı öyle pek sevecen değildi. böyle olunca da insan biri tarafından sevilince şaşırıyor, seni seven, ilgilenen birini bulunca bütün yaşamını ona feda edesin geliyor. bende ne gördü de sevdi acaba, ne güzel bir şeymiş diyorsun.

bunun farkına varmak meseleyi çözmüyor tabi: sevildiğin derin bağlar kurmak gerekiyor, başka bakışlarda kendini tanımaya, kurmaya çalışıyorsun. bir yerinden sonra üstesinden geliyorsun. otuz sekiz yaşımdayım ama hala aldığım bir iltifat, yaptığım bir şeyin beğenilmesinin etkisi bende hala çok büyük. dün bir yerde birisi "olduğum kişi olmaktan memnunum." dedi. peki ben? beni gerçekten sevdiğine, önemsediğine inandığım biri yoksa hayatımda bu soruya cevap vermek benim için zor gerçekten.
devamını gör...

ispanyolların en iyi olduğu konu

penelope cruz
devamını gör...

90.000 camide dua okunmasına rağmen yağmur yağmaması

milyonlarca insanın sıcaklardan bunalmasina rağmen havaların serinlememesi
devamını gör...

anın fotoğrafı

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel


palu, elazığ
devamını gör...

normal sözlükteki dandik başlıklar

fiyat serçe

fiyat serche
devamını gör...

erkekler neden aldatır sorunsalı

bir yönüyle şu şekilde açıklanabilir galiba:

mutlu olmak

ama bu kadında da böyle değil mi? sırf toplum kadınlara bu günah için daha fazla bedel biçtiğinden mi kadınlar erkeklere nazaran daha az aldatıyor?
devamını gör...

normal sözlükteki dandik başlıklar

tüm dünyanın namaz kılmaya yönelmeye başlamasının nedenleri

öyle zannediyor oluşunuzdur. siz kılmak istiyorsanız kılın. ben kılıyorsam herkes kılsın veya herkes kılmaya başlasın da ben de kılayım falan iyi kafalar değil.
devamını gör...

bir insanın oy verme tercihini ne etkiler sorusu

anası, babası, içinde yetiştiği çevre etkiler hatta belirler. eğer bir insan içinde büyüdüğü çevrede sevilmiş, sayılmışsa, bir kriz yaşamamışsa çok büyük ölçüde yetiştiği çevrenin görüşlerini benimser. sevilip sayılmamışsa gıcıklığına başka görüşleri, ideolojileri destekleyebilir veya bir şekilde sorular sormaya, çelişkiye düşmeye iten bir kriz yaşamışsa tercihlerini değiştirebilir. çevrenizde kaç kişi anasının, babasının oy verdiği partiden başka partiye oy veriyor?

hayatı boyunca aynı partiyi desteklemek en kötü ihtimalle akılsızlık, daha kötü ihtimalle bağnazlıktır. bir şekilde doğru ile yanlışı ayırt edemeyen, neyin adil olduğu konusunda fikri olmayan, neyin daha faydalı olacağını kestiremeyen birinin yapacağı türden bir şeydir.
devamını gör...

hamam böceğiyle en iyi mücadele yöntemi

bilemiyorum..

#721960
devamını gör...

30 yaş üstü bakir kendi halinde yağında kavrulan erkek

bağlanma problemleri vardır.

(bkz: bağlanma problemlerim var demenin alternatif yolları)
devamını gör...

toksik pozitiflik

konuyla ilgili şöyle bir video var:

mutluluk endüstrisi
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim