benimdir. istanbul içinde sürmesi tam bir kaos olsa da eğlencelidir. dört tekerli taşıt sürücülerinin çoğunun ise sevmediğidir. genellikle ezmeye çalışıyorlar çünkü. bu da benim emektar;
iyi yayınlar diliyorum efendim, kendi rızamla buradayım pek tabii ama yayını hatırlattığı için sayın elminster’a da teşekkür ederim. dinlemedeyiz houston:>
şu dünyada abartılması gereken birkaç şey varsa onlardan biri de sekstir. insanın güzellik yolculuğu her ne kadar dış görünüşten başlayıp iç güzelliği bulmaya yönelik olursa olsun, aşk ve sevgi gibi kavramları sonsuzlaştırma duygusu sadece seks yoluyla mümkündür. çünkü özünde maddeye duyulan sevgi ve maneviyata duyulan sevgi aynı kökenden gelir, aynı yola çıkar. hal böyle iken bu sevgiyi nesilden nesile aktarmak, seven insanın yapacağı en erdemli şeylerden biridir.
seks, sonsuzluğa açılan kapıdır. seks, özünde bir olmayı temsil eder. seks güzeldir. seks abartıyı hak eder.
borsa açılmaya yakın “hisse almamın tam zamanı” diye twit atıp 3-4 saat sonra da tarifeleri 90 gün sonra işleme alacağını duyuran bir trol. görelim bakalım borsayı manipüle etmekten ötürü yargılanacak mı…
saat 21.00 itibarıyla yayında olacaktır. konumuz game of thrones. soru sormak serbest, cevap almak da serbest. istek parça da serbest. 301 gencimiz ise içerde. konuğum sayın elminster hazırmış. görüşmek üzere.
turamp tarifelerine ek misilleme olarak amerikan filmlerini ülkeye sokmamayı düşünüyorlarmış. şu an için düşünce aşamasında lakin gerçekleşirse sıkıntı. holivud yan yatar, vindizel batar.
canis lupus’ların uzaktan akrabası. namıdiğer dire wolf. bizdeki adları ile korkunç/ulu kurt. soyları yaklaşık 11 bin sene önce tükenmiş olmasına rağmen bilim insanları canis lupus(gri kurt)’lar üzerinde genetik değişiklikler yaparak bu türü bir nevi geri getirmeyi başarmış. bir nevi diyorum çünkü bu kurtlar aslen halen gri kurt.
bu sene çıkacak wes anderson filmi. senaryosunu wes abi ve roman coppola yazmış. oyuncu kadrosu yine tanıdık bildik. çoğu daha önce de wes ile çalışmış kişiler. fragmanından çıkarım yapacak olursak önceki işlerine de birçok gönderme yapılmış film boyunca. sinemada izlenilmesi gereken filmlerdendir.
efendi insandan kime ne fayda gelmiş acaba. ayrıca efendilik isteyen beyaz şov'a gitsin. goblin var burda goblin! hem goblinlerin kaotik yanları aşırı çekici. hem genetik çeşitlilik:>
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.