canım ülkemin, değerli insanlarının instagram gibi kullanmaya başladığı sitedir. bazıları için de tinder bile sayılabilir hatta artık. ilk çıktığı zamanlar biz bize ne güzeldik. kitaplardan alıntılar yapar, incelemelerimizi yazar, edebî edebî konuşurduk. şimdi siyasal islamcılar tarafından din dersi verilen,gece uyuyamayanlardan nbr mesajları atılan bir yere dönüştü. hesabı kapatıp bir yere daha veda ettik böylece.
bu hatayı her okur bir kez yapar ve kitap geri geldiğinde bir daha neden yapmaması gerektiğini anlar. ayraç kullanmak yerine sayfa ucu kıvırandan, orasına burasına şekiller yazılar karalayan türleri vardır çünkü bazılarının. kitaplar paylaşılmaz bu bir kuraldır artık.
lise yıllarında tüm kitaplarını arkadaşlar ile aramızda dönüp okuduğumuz yazardır. rizzoli& ısles serisinde en beğendiğim kitabı ikiz bedenlerdi. doktor olmanın avantajı ölümü daha iyi tasvir edebilmesidir ama konu olarak dan brown veya jean c. grange daha okunası polisiye gerilim yazarlarıdır.
duygular bir merdiven gibi. en yukarı çıksan da en dibi görsen de, kendini en sonunda nötr de buluyor insan. hiçbir duygu sonsuza dek sürmez. polyannayımcılari da, küçük emrahları da anlamak çok güç ya da ben aşırı gamsızım. bilemiyorum altan.
entel kelime anlamı olarak tdk'da: entelektüel olmaya özenen ancak bunun için gerekli olan niteliği kazanmamış kişi olarak geçiyor. daha mozart kıvamını tutturamamış yani. o yüzden dinler. entelektüel olunca bir daha düşünürüz.
anlayamıyorum. hiç kimseyi veya hiçbir şeyi yaşamaktan daha çok sevmedim daha önce ben. yanında olabilirim belki ama anlamak bambaşka birşey kendinden vazgeçmeyi göze almış insanı.
dönemsel ideal güzellik kabulünün bilinçaltında ki yansımasıdır. m.ö 7 yılına kadar şişman kabul edilen kadınlar güzel ve sağlıklı kabul edilir zayif kadinlar tam tersi bir algi yaratirdi.ayni şekilde yine erkek figürü için bu geçerli. bunu kybele kültürünün maddi eserlerinde ki kilolu tasvirden de anlıyoruz. ortaçağda da kilolu kadın bolluk, bereket gibi öğeleri temsil ederdi. bu dönemin algısı ne? zayıf, uzun bacaklı, gür saçlı, bebek poposu suratlıysaniz güzelsiniz. dönem bize neyi dayatirsa hala onu yaşayan primatlardan ileri gidemedik malesef.
bazen sabahın 8'inde okula gidip derse gir. tek tek not tut. sınav zamanı gelince okula gelmeyen, okula gelse not tutup ders dinlemeyen adam gelsin sana sözlükte not vermiyorlar cimriler falan desin. ilginç doğrusu.
cinsel dürtülerin seni dürtmesidir. sevgi,nefret, korku ve türevleri duygular gibi kalıcılığı yoktur. yeterli miktarda sevişince veya cinsel dürtülerin oku başka bir yöne dönünce biter.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.