charoite yazar profili

charoite kapak fotoğrafı
charoite profil fotoğrafı
rozet
karma: 1121 tanım: 139 başlık: 3 takipçi: 54

son tanımları


terk ettikten sonra geri dönen sevgili

bazen birinin değerini anlamak için uzaklaşmak gerekir, bu böyledir.
devamını gör...

terk edenin geri dönme ihtimali

içinde en ufak sevgi kırıntısı kaldıysa sular durulunca özlem ağır basar ve döner. bırakın zamana, olacağı varsa olur. dönmüyorsa zaten hiç sizin olmamıştır o kişi.
devamını gör...

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri şarkılar

sfb - viva la vadi
devamını gör...

türkiye işçi partisinin asgari ücret talebi

asgari ücret artsada artmasada sonucu çok kötü. enflasyon, işsizlik, refah düzeyinin düşmesi... hepsini peşinden getiriyor. mutsuz bir türkiye yaratıldı.
devamını gör...

öz saygın ve birine duyduğun sevgi arasında kalmak

bu ikilemde kalmış biriyim. çok can yakar sevgiden vazgeçmek ama olmayınca olmuyor işte. emeğinize rağmen sizi iplemiyorsa vazgeçin. sevgiyi bulmak zordur, biliyorum ama tekrar bulunur. peki kendiniz?
kendinizi kaybetmeyin bence, sonra çok keşkelerle yaşarsınız.
devamını gör...

bir neşet ertaş eseri bırak

neredesin sen?
buradan
devamını gör...

allah'ın kendini gizlemesi

ortaya birden çıksa çok komik olur bu arada.
devamını gör...

kimsenin oruç tutmaması

oruç tutmak bir yandan da bu değil midir? karşında biri tıkınırken kendi iradeni terbiye edebilmek... kimin oruç tuttuğuyla ilgilenmek yerine kendi ibadetimizle mi ilgilensek artık acaba?
devamını gör...

aşk her şeyi affeder mi sorunsalı

aşkınız affeder sanarsınız ve devam edersiniz ama günün birinde en ufak tartışmanızda hemencecik affettiğinizi sandığınız hataları o kişinin yüzüne vurursunuz. aşk her şeyi affettim sandırır ama insan kendine yapılan hiçbir şeyi kolay kolay unutmaz.
devamını gör...

kürtajın yasaklanması gerekliliği

aksine kürtaj tamamen yasal olmalıdır. başlığı açan arkadaşa sesleniyorum, çocukların doğurulup sokağa atılmaması için kürtaj gereklidir. sevgi veremeyeceğiniz, annelik ya da babalık yapamayacağınız, düzgün hayat şartları sunamayacağınız bir çocuğun hayata gözlerini açmasını sağlamanızın hiç bir mantığı yoktur. belki bu kadın tecavüz sonucu hamile kaldı, insan tecavüzcüsunun çocuğunu doğurmak ister mi? ya da sadece anne ya da baba olmak istemiyorlardır. çocuğun hayatı boyunca acı çekmesinden daha mı kötü kürtaj? milletin embriyosunun derdi size mi düştü?
devamını gör...

mutsuz insanların ortak özellikleri

sevgisiz kalmaları. aile sevgisi, arkadaş sevgisi, sevgilinin sevgisi, evlat sevgisi... birinden mutlaka mahrum oluyolar.
devamını gör...

zorunlu din dersinin insan haklarına aykırı bulunması

din kültürü ve ahlak bilgisi dersi adı altında sadece islam'ın anlatılmasına ne diyeceksiniz? din dersinin seçmeli olması gerektiğini düşünmüyorum ama kesinlikle tüm dinlere eşit davranılmalı ve homojen bir din bilgisi dağılımı yapılmalı.
devamını gör...

yazarların sevdiği çiçekler

papatya. bütün aşkların, sevgilerin umudu...
devamını gör...

istanbul'daki ulaşım zammı çok yanlış bir şey

televizyonda 5 dakika haber izleyeyim dedim karşıma bu çıktı. öyle bir haber yapıyorlar ki sanki adamlar keyfinden zam yapıyor her şeye. arkadaş siz akaryakıta yaptığınız zamın farkında mısınız?
devamını gör...

erkek adam ev işi yapar mı sorunsalı

kadın öyle giyinir mi, kadın şöyle güler mi, kadın böyle konuşur mu?'' sorunsalının erkek versiyonudur. yıllardır milleti saçma sapan kalıplara sokmaktan bıkmadınız mı cidden? herhangi bir insan her alanda kendine yetebilmelidir. kimse bir kadının eline para vermek ya da kimse bir erkeğe yemek yapmak zorunda değildir. hayatı birlikte paylaşmayı öğrenmeliyiz artık, erkeği ya da kadını mı olur insan olmanın?
devamını gör...

her şey bitti derken çıkagelen insan

canı sıkılmıştır. totonuza tekmeyi vurup tekrar çekip gidecektir, çokta bir şey beklememek lazım.
devamını gör...

kivili oralet

tam bir 101 item
devamını gör...

geceye bir şarkı bırak

ihtimallerin heyecanına üzülüyorum
buradan
devamını gör...

sen çok farklısın

herkes çok farklıdır ama aslında kimse farklı değildir. kime göre ya da neye göre farklıyız?
devamını gör...

yazarların aldıkları en unutulmaz mesaj

"herkes sevdiklerine sarılırken ben yapayalnızdım, hayatın boyunca beni bu ölümle yalnız bırakmanın ağırlıyla yaşa"

aileden biri öldüğünde demişti bunu bana, işin ironik kısmı bana hiçbir şey anlatmaması, bu ölümü bilmemem ve bu ölüm olduğunda sevgili olmamamız, konuşmamızdır. telepati yöntemi ile insanların sorunları anlama gibi bir özelliğin benden beklenmesini anlamıyorum. yine de zamanında bu konuşmanın sonunda kendimi kötü hissetmiştim ama şimdi umrumda bile değil sanırım. kurduğu cümlede yaşadımlarımızla orantılı milyon tane zıtlık var. sadece aptal olduğunu söylemek istiyorum.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim