davaydavay yazar profili

davaydavay kapak fotoğrafı
davaydavay profil fotoğrafı
rozet
karma: 1974 tanım: 196 başlık: 0 takipçi: 84
Nöbetten çıktım kesinlikle uyuyorum…

son tanımları


diyelim ki o bunu okuyor

neyi bekliyoruz tam olarak bay e. (bkz: sen bi gel ben sana yapacağımı biliyorum)
devamını gör...

ilişki arayışında atak olan tarafın erkek olmasının nedeni

eskiden anlamsız bulurdum abartı görürdüm. fakat doğrusu sanırım bu arkadaşlar çünkü erkeğin istediği çabaladığı ilişki yürüyor. şahsen kendim istediğim kişilere bunu uygun dille belirttiğimde olumsuz dönüş aldım. tahterevalli de ağır basan taraf siz olmayın yoksa karşı tarafın bi yerleri kalkıyor.
devamını gör...

hayatın en zor dönemi

kesinlikle 20-30 yaş aralığı hayatının bambaşka bir seyesine geçiş var iş seçimi çalışma hayatı başlangıcı belki evlilik çocuk anne olmak baba olmak cinsel hayatın başlangıcı yeni bir düzen bambaşka bunlardan sadece iş hayatı kısmını tamamlamış durumundayım ve 25 e gidiyorum.
devamını gör...

yazarların bugünkü mutluluk sebebi

mutluluk tuhaf bir kavram kendi elimde istediğim an mutlu olabilirim istemezsem kimse mutlu edemez. mesela şuan açıp bi avrupa yakası izlesem mutluyum ama açıp sezen aksu dinlersem mutsuz.d
devamını gör...

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

geçen gün başıma gelen bir olayı sizlere aktarmak istiyorum. bir süredir hoşlandığım gelmesini beklediğim bir çocuk vardı aynı yerde çalışıyoruz her gün görüyoruz birbirimizi. bir ikizler burcu olarak benim için en zor şey sabretmek bu kısım bana yüklenmemiş çok zorlanıyorum sabır konusunda. bir süredir de gelip bana kahve teklifinde bulunmasını bekledim. ama artık uzun bir zaman geçti hala gelmiyor. tabii ki bende de sabır kalmadı çünkü çok saçma bir durum beni görünce geriliyor heyecanlanıyor bunu hissediyorum başka durumlarda var tabii ama bir türlü gelmiyor. bende burcuna bağlayarak akrep burcu kendisi acaba benden tam anlamıyla emin olmadığı için mi gelmiyor diye düşündüm. o sıralar başıma çok tuhaf bir olay geldi instagram üzerinden biri beni onun olduğu üzerinden iddia ederek kandırdı. ama asla emin olamadım o mu değil mi diye çok zor bir hafta geçirmiştim artık işler birbirine girmişti mecbur kalıp gidip yüz yüze konuşup bu durumu anlatıp öğrenmeliydim o kişi o muydu. görüşme teklifi ettim ama diyeceklerimi bi türlü toparlayamadım kafamda.d çünkü o kadar saçma ve karışık bir olaydı ki anlatmak bile çok zor. en son görüşmeye bir saat kala kararımı değiştirdim. onunla tanışmak istediğimi merak ettiğimi ona söyleyecektim son kararım buydu bu durumu açıklamaktansa bu daha kolay geldi.d öylede yaptım olayı gerçekten anlatamazdım çok saçma ve karışıktı iyi ki de anlatmamışım gerek yokmuş sonuç şöyle oldu mental olarak hazır olmadığını zamanlamanın yanlış olduğunu söyledi. beni reddedebilecek bir erkek olmadığını söyledi. bla bla bla bende gayet cool şekilde tamam dedim şuan gene önceki gibi konuşamıyoruz anlamsız saçma durum devam ediyor. kısaca erkekler istedikten sonra her türlü gelir mücadelede eder ama gerçekten istemesi gerekir. buda bana böyle bir ders oldu. bakalım son durum değişirse bana gelirde açılırsa haberdar edeceğim. şuan umursamaz moddayım kendi halimdeyim.
devamını gör...

yakın arkadaştan bir anda soğutan şeyler

bunalmışlık hissini hissettiğimde inan bende istemiyorum akıllanmıyorum belkide artık olmam böyle en güzeli kimseye bir şey dememek çünkü bakıyorsun herkes özelini özel yaşıyor sense her şeyi anlatıyorsun.
devamını gör...

an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı sorusu

her zaman ki gibi yatağında ve huzursuz.
devamını gör...

karşı cinste çekici gelen özellikler

bakışlar ve elleri
devamını gör...

huzur bulunan mekanlar

çok garip bir yer ama oradan vazgeçemiyorum ne zaman daralsam bunalsam oraya gitmek istiyorum çünkü aslında en kötü zamanlarına ilaç gibiydi orası tek bile olsam fark etmez saatlerce konuşmadan bir şey yapmadan durabileceğim yer gökyüzünü izleyebileceğim huzur köşesi ağlamakta gülmekte orada güzel.
devamını gör...

yazarların itiraf köşesi

itiraf mı içmek dökmek mi olur bilemedim yaşanan bir şey insanın hayatını tepetaklak eder mi ki benim etti artık hiçbir şeye eskisi gibi bakamamak çok farklı bir insana dönüşmek garip huylar hareketler eski sene göre o kadar başka birisi bunu kabullenememek sürekli eski halim ve yeni halim çatışması yaşamak ah ne kadar zormuş insanın kendine yabancılaşması..
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının karalama defteri

bugün de bitmesi gerekenleri bitirdin çünkü bu vazgeçiş artık kendin için değil rabbinin rızası için.
devamını gör...

ilişkide kadının baskın olmasına izin vermek

ya bırakın da herkes istediği gibi olsun bunun da mücadelesine girmeyelim bi rahat olalım. ilişkide sidik yarışına girilmez.
devamını gör...

terk eden sevgiliye takılan lakaplar

çok ayıp.(bkz: bodur su bitkisi)
devamını gör...

küsmek

küsmek herkese her şeye hiçbir şey istememek herkesten gitmek..
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının hissettikleri

sıkılmış yalnızlık hissi üstelik en çok sevdiğin şey olduğu halde. herkes gitmiş sen teksin artık yapacak bir şey gidilecek bir yer yok hissi. yaptıklarından keyif alamama sanki geçmiş çok geride kaldı her şey bitti. ve ben tüm bunları düzeltmek için çırpınıyorum hissi..
devamını gör...

güne bir söz bırak

bazı şeyleri sadece (bkz: allaha) anlatabilirsin.
devamını gör...

yazarların bu akşamki alkol tercihleri

vişne suyu mümkünse ince belli kadehte olsun..
devamını gör...

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

bugün yazacaklarım nöbette uyumadan önce içimdeki birikmişlerin kaleme alınmasından ibarettir bugün ilk defa çok kaba bi tabir olsada((bkz: delirdiğimi) düşündüm yaklaşık bi üç gündür hastaydım ve sadece uyudum ama öyle az boz uyuma değil 24 saatin 20 saati hiçbir şey yapmadım sonrada kalkıp birden işe geldim gelene kadar ne oldu neredeyim evden nasıl çıktım işe nasıl geldim bilmiyorum sanki orada yokum yer zaman kişi kavramım sanki uçup gitti arkadaşlarımla konuşuyorum anlamıyorum o kadar korkunç bir his ki en sonunda lavaboya koşup ağladım dert ortağım abimi aradım onunla konuştum o beni rahatlattı sonra kalktım tekrar içeri gittim kendime zaman verdim akşam 8 gibi biraz biraz kendime geldim o his şuan gitti lütfen gelmesinde bir daha berbat bir his.
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının karalama defteri

bugün rüyanın sonuna geldim çok acı oldu çok yıkıldım kırıldım ama bitti artık zaman her şeyin ilacı.
devamını gör...

ilişkide yapılan yanlışlar

kendinden ödün vermek kaybetme korkusuyla kendin gibi olamamak. yanlış ilişki doğru yaşanmaz.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim