bu mantıkla hiçbir kural, kurum tanımamamız gerekir.
bana insan icadı olmayan bir şey gösterin. ben de başlıktaki teze katılayım.
şu başlığı açtığın site bile insan icadı. buraya da yazmayalım o zaman. saçmalık.
ali şeriati'nin de dediği gibi, getirdiği dinin bugünkü halini görse tanıyamaz ve kahrolur.
güzelim dini, kadın bedeni, içki ve domuz eti üçgenine hapsettiler maalesef.
benzer bir dönüşümü sabahattin ali de yaşamıştır.
ali, gençlik yıllarında türkçü iken, yanılmıyorsam okuduğu bir kitap sonrası solcu olmuştur. ama kitabı ve yazarını hatırlamıyorum. ancak sabahattin ali, kitap ile ilgili, burada yazanlar doğru ise vicdanı olan herkes solcu olmalıdır demiş.
hatta daha ilginç bilgi ise sabahattin ali'nin, solcu olmadan önce ünlü türk ırkçısı nihal atsız ile ahbap olmasıdır.
11 ekim günü istanbul'da bir grup tarafından darp edilen ve kimliğine bir süre ulaşılamayan gazeteci hakan tosun'un beyin ölümü gerçekleşmiş maalesef.
kendisi, çevre ile ilgili haberler yapan bağımsız bir gazetece imiş. kaynak
insanlığın utanç kaynağı olan yerlerdi. peki ya hayvanat bahçeleri? onlar da yeterince utanç verici değil mi?
insanat bahçeleri ne kadar utanç verici ise hayvanat bahçeleri de aynı düzeyde utanç vericidir ve kapatılmalıdır.
hiçbir canlı, insan egosu için işkence görüp, sergilenmemelidir.
kendi kendine konuşur. ben de bu insanlardan biriyim. derdimi kime anlatsam anlamıyor.
ben de çocukluktan gelen alışkanlıkla kendi kendime konuşuyorum. o zaman da deli diyorlar. son kertede hiç kimsenin ne dediğini umursamamayı öğrendim. madem onlar beni umursamıyor, ben de onları ciddiye almıyorum.beni bu hale bu toplum getirdi.
suçlu olan da yine ben oluyorum. neyse işte insan içine doğacağı çevreyi seçemiyor. bizim payımıza da bu düştü.
ama ben aynı hatayı yapmayacağım. hiçbir çocuk aptal bir babayı hak etmez. böyle yazınca da kendimden hafif tiksindim. hoş kendimi pek sevdiğim de söylenemez.
kısaltması cpusa olan amerikalı komünistlerce kurulmuş parti. doğrusu insan abd gibi bir ülkede komünist parti kurulmuş olmasına hayret ediyor. vikipedi
edit: amaçları arasında, abd'yi nato ve emperyalist bloktan çıkarmak da varmış.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.