tarih bilen ve siyasi görüşünün esiri olmamış herkes bilir ki ikisi de yeteri kadar zıt kişiliklerdir. vs nin kazananını buraya yazılacaklar belirlemeyecektir çünkü tarih çoktan belirlemiştir kimin kazanan olduğunu. elbette ki tayyip beydir kazanan.
pek yapmadığım eylem. ancak gazeteyle ben de girerim. hele sevmediğim kişi/haberler varsa taharet vaktim gelmiş demektir. doğal olarak günün haberleri ne kadar kötüyse o kadar çabuk çıkarım heladan.
pek beceremediğim iş. söylemek öyle keyif veriyo ki sonra işi yapmaya da gerek duymuyorum. hatta bazen b** unu çıkarıp yapmayacaklarımı da söylüyorum. ohh ne sarıyoo bee
intiharımı düşünürken tanıştığım hanımefendi. zihnimde nasıl kurtulacağım dünyadan diyorum, tatlı tatlı aristo'dan bahsediyor. elbette ki şu an yaşamımı ona borçlu değilim, beni/yaşamımı abartmaya gerek yok, ancak dilozof'u istediğiniz kadar abartabilirsiniz.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.