(bkz: özgür demirtaş) bir (bkz: tedx) konuşmasında (bkz: fatih sultan mehmet) şuan şu salondan girse elinde kılıcı, başında fesi ile değil yuvarlak gözlüğü ve jilet gibi bir takımı ile girer ve modern hayata, çağa ve gelişen dünyaya ayak uyduran bir entel olurdu demiştir.

fatih sultan mehmet çağının yüz sene sonrası için çalışırken r.t.e çağımızın iki yüz sene öncesi için çabalıyor. herkes fes taksın, herkes türban taksın. ne netflikş, ne iniştagram, ne dwidir, ne yudub olsun. ya allah, bismillah, allahuekber milli marşımız olsun.

f.s.m bu vs'nin net kazananıdır.
devamını gör...
şöyle saçma sapan başlıklar açıp insanları ayrıştırmaya bayılıyorsunuz değil mi ? bundan prim yapmak daha kolay çünkü ..
devamını gör...
tarih bilen ve siyasi görüşünün esiri olmamış herkes bilir ki ikisi de yeteri kadar zıt kişiliklerdir. vs nin kazananını buraya yazılacaklar belirlemeyecektir çünkü tarih çoktan belirlemiştir kimin kazanan olduğunu. elbette ki tayyip beydir kazanan.
devamını gör...
selahattin demirtaş alır.
devamını gör...
bir dahi ile eşek kiyaslamaktir.
devamını gör...
biri istanbulu almış diğeri satmıştır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"fatih sultan mehmet vs recep tayyip erdoğan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim