16 yaşında fenerbahçe formasıyla avrupa kupası maçında sahaya çıkan genç futbolcu. eksik kadro nedeniyle de olsa bu kadar genç bir oyuncuyu sahada görmek güzel.
devamını gör...
sosanın yaptığı puştluğu unutmayacam. bir çocuğun hayalini çaldı. ulan sen geçen sene frikik mi attın? bırak işte çocuğa! belki de kariyerinin en özel anını yaşayacaktı...
devamını gör...
ara güler'in oğlu olsa ne güzel olurmuş.
devamını gör...
fenerbahçe'nin 16 yaşındaki, kumaşı andrea pirlo'yu andıran sol ayaklı wonderkid'i. ileride buralar değerlenecektir.
devamını gör...
sosa ver adam kullansin frikigi ne olacak sanki
sana aynısı yapıldığında tepkimiz yine aynıydı:)
devamını gör...
arkadaşlar arda güler özelinde sosa'ya yüklenmeniz manasız. skor 1-0 iken arda'ya topu bırakmaması gayet normal. bu takım geçen sene korner dönüşü kaç kez gol yedi. ciddiyet açısından sosa'nın yaptığı gayet doğruydu. çok yetenekli ve önünde uzun yıllar var. umarım çubuklu altında uzun süre hizmet verir, kupalar kaldırır.
devamını gör...
kimi camia vardır, gençlerini yüceltir, destek verir, hayallerine kavuşmasını sağlar.
kimi camia vardır, takım arkadaşından dayak yiyen gencinin gururunu ayaklar altına alır, suçu örter.
camia farkı bu işte.
devamını gör...
henüz 16 yaşında olan, fenerbahçe futbolcusu. dün akşam uefa avrupa ligi maçında sonradan oyuna girdi ve bizleri çok mutlu etti. yaşı ilerledikçe, fiziği geliştikçe çok daha iyi olacak, ancak basın toplantısında ettiği bir söz var ki beni hepsinden daha çok umutlandıran o sözleri oldu : abilerimizden çok şey öğrenmemiz lazım. büyüdükçe küçülmemiz gerekiyor. herkese teşekkür ediyorum.
devamını gör...
'elde sensin dilde sen, gönüldesin, baştasın, messi'nin barca'yı fethettiği yaştasın.'
devamını gör...
bu akşam ilk asistini yapmış olan çocuk. önü çok açık belli. gerçekten çok ince bir pasla zajc'a golü attırdı. bundan sonraki maçlarda daha fazla süre alacaktır. helal olsun sana çocuk. *
devamını gör...
16-17 yaşında genç bir top tepici kardeşimiz. üzülüyorum var ya. neden diye sorun bir?
çünkü tatil yapmaya gelen topçulara milyon paralar dağıtan bir yönetim zihniyeti ve kısa sürede başarı bekleyen taraftarlara sahibiz.

başarı kısa yolla ve hızla gelen bir şey değil. emek istiyor. bu çocukları harcarsanız batmaya mahkumsunuz!
devamını gör...
futbolla hiç ilgilenmem. hatta fenerbahçeliyimdir ama bildiğim tek oyuncu alex'tir. ama bugün babam maçı izlerken dedim aa ne genç görünüyor bu oyuncu ve arda güler'in 16 yaşında olduğunu öğrendim. ne güzel birinin 16 yaşında hedeflerini çizebilmesi ve alanında profesyonelleşebilmesi. emeği ve başarısını takdir ettim. umarım hep geliştirir hep daha iyisi olur.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel


o heyecanın, o arzun, o isteğin hiç bitmesin kardeşim. pırıl pırılsın. ayağına top, üzerine forma çok ama çok yakışıyor. tükenen umutlarımız seninle yeşerecek yine. vurduğun gol olsun çocuk adam...
devamını gör...
inanılmaz bir çocuk, az önce fenerbahçe’nin ikinci golünden önce yaptıkları nefisti.

slavia prag defansını tek başına ipe dizdi.
iyi rehberlik edilirse acayip yerlere gelebilir.

yolu açık olsun, fenerbahçe’nin ve türk futbolunun geleceği.
ayrıca bugün doğum günü, doğum günü kutlu olsun.
devamını gör...
fenerbahçe'nin maçlarını sadece bu çocuk için izliyorum. çok yetenekli bir futbolcu. umarım yeteneğine ihanet etmez ve çok iyi yerlere gelir.
devamını gör...
fenerbahçede güzel olan tek şey bu çocuk. yolu açık olsun.

ali koç başkan fenerbahçe perişan.
devamını gör...
kendini fenerbahçe'den acil kurtarması gereken yetenek.
devamını gör...
doğum günü olan genç bir futbolcu.
güzel futbolculara hasretiz. arda'nin galatasaraylı olmasını dilerdim.
hatay maçı boyunca ''millete gelen arda'ya bak, bizim arda'ya bak'' diye hayıflanıp durdum.
umarım abilerini, özellikle isimdaş'ını örnek almaz. arda abisi, bileklerinden çok uzuvlarına odaklanmıştı, sen yapma quzummm.
yeteceğine disiplinini ekleyip büyük bir yıldız olsun, hemencecik avrupa tarafından keşfedilsin, keşfedilsin ki türk tipi çirkef futbolcu dezanformasyonuna kapılmasın.
devamını gör...
harika bir pastan sonra harika bir gol atan genç yetenek. kendisi süper lig tarihinde gol atan en genç fenerbahçeli oyuncu olarak tarihe geçmiştir.
devamını gör...
mesut özil denen akp yalaması, çıkarcı şerefsizin veremediği katkıyı son üç dört maçtır veren genç orta saha yolu açık olsun
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"arda güler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim