hep hor görülmüş,ezilmiş kadındır. ister ki kendisi gibi bütün kadınlar ezilsin. alkışlamaya zorlanmıştır çünkü alkışlayarak bir şeylere sahip olmuştur. ya da sahip olduğunu sanmıştır.
masabaşı işe girmek. otomatik olarak siz oluyorsunuz. bir anda siz olunca insanın nevri dönüyor. çaycı ablayla el ensesin otuz senelik usta siz diyor. tam bir kimlik karmaşası.
bu konuda cinsiyet ayrımı yapmayacağım. çünkü ne kadını ne erkeği çekilecek dert değil. duruşu olmayan insanı kimse hayatında istemez, kendisi gibi omurgasız olan insanlar dışında.
arkadaşımla bütün paramızı fotokopide bayıldıktan sonra bende hiç para kalmadı arkadaşımın 2 lirası kalmıştı. 1 lirasını bana yanında bulunsun diye vermişti. fakat o dönemler 1 liraya öğle yemeğini çıkarabiliyorduk.
akpnin verdiği hasarın düzelmesi ve ülkenin pislikten temizlenmesi 10 yılı alır. bu sebepten pek bir beklentiye girilmemesi gerekiyor. tek beklentim kyk borçlarının silinmesidir.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.